2777
2789
عنوان

کیا کرونا گرفتن و خوب شدن .بیاین کمکم کنین😭

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 50 پست
من اکسیژنم ۹۴ بود  روزایه اخر سرفه گرفتم تک سرفه خیلی کم  ۱۵روز طول کشید مردم وزنده شدم ...

عزیزم شما فشارت پایین بود یا چی ک برات سرم مینوشتن .برا من هیچی اکسیژنم خوب بود فشارم ۱۰ بود .حتی با اصرار خودم سی تی دارم گفتن مشکلی نداری

جام می و خون دل هریک به کسی دادن                   در دایره قسمت اوضاع چنین باشد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عسل و آبلیمو هم عالیه حتما بخور یا عسل و آب ولرم

خدایا تنها امیدم تویی نا امیدم نکن....😔.                             لطفاً برای حاجت دلم یه صلوات بفرستین🙏.                        درخواست دوستی قبول نمیکنم🙏❤️

اولا که خواهشا خودتو کنترل کن خونسردیتو حفظ کن. دوما کندر حتممممما دم کن بخور روزی سه بار. سوما دمنوش آویشن پونه حتممممما. چهارما قرص زینک پلاس و ویتامین دی و سی حتما. پنجما سوپ و مایعات 

من هم کرونا گرفتم الان یک هفته هست که خونه قرنطینه هستم .تب ولرز و کمی تنگی نفس و بی‌اشتهایی و ازدست دادن حس بویایی و چشایی از علائم من بود ولی هرروز سوپ آب پرتقال آب گریپ فروت .هویج خوردم و داروهای من هیدروکسی کلریدین و داکسی سیکلین بود خدا را شکر بهترم

من

من یک پرستار مهربونم❤👩🏻‍⚕اگر سوالی در زمینه نرسینگ (nursing) دارید حتما ازم بپرسید، اگر توان علمیشو داشته باشم با جون و دل جواب میدم💃🏻🥰لطفا سوال در مورد رشته و شغل پرستاری رو در این تاپیک پرسش در مورد شغل و رشته پرستاری بپرسید ازم❤🙏🏻

قرنطینه کن خودتو 

حتی تادو هفته بعدازاینکه خوب شدی

برو دکتر بت داروی کرونا میده

تو خونه استراحت کن اصلا از جات تکون نخور

ابمیوه و دمنوش(میتونی زنگ بزنی ۴۰۳۰ بت بگه طرز تهیه شو)سوپ ویتامینC قرص جوشان و...

هیاهوی بسیار برای هیچ...
من گرفتم عزیزم دوهفته طول کشید بعدش رو به بهبودی میری. فقط تا میتونی استراحت کن و چیزای مقوی و ویتا ...

عزیزم من دو هفته میشه بویایم رفته .امروز یکمش برگشته .ممیگم ممکنه از الان شروع بشه سرفه و...

جام می و خون دل هریک به کسی دادن                   در دایره قسمت اوضاع چنین باشد...
قرنطینه کن خودتو  حتی تادو هفته بعدازاینکه خوب شدی برو دکتر بت داروی کرونا میده تو خونه استر ...

ویتامین c میخورم 

میگم چرا میگین اصلا از جات تکون نخور ؟مشکلش چیه

من از چهارشنبه شروع شد بدن درد فوق العاده شدید سرفه از امروزم بویایی ام رو از دست دادم مردم و زنده شدم دکتر نرفتم ازیترو مایسین و ویتامین سی و مایعات و دمنوش اب مرکبات استفاده میکنم ولی دیگه طاقت اون بدن درد رو ندارم