دوستان اول از همه توروخدا اگه تجربه دارین کمکم کنین
من دو هفته پیش یه تب و لرزی گرفتم بعد ابریزش بینی که خوب شدم و بویایمو کامل از دست دادم تازه امروز یکم برگشته .اما از عصر گلوم میخاره و انگار میخوام سرفه کنم .خیلی استرس دارم .بی حالی دست و پا هم دارم .دو بارم رفتم بیمارستان دیروز .اکسیژنم ۹۹ بود .کسی تجربه داره که کرونا گرفته باشه و خوب شده باشه چن روز طول کشیده؟؟؟
جام می و خون دل هریک به کسی دادن در دایره قسمت اوضاع چنین باشد...
اولا که خواهشا خودتو کنترل کن خونسردیتو حفظ کن. دوما کندر حتممممما دم کن بخور روزی سه بار. سوما دمنوش آویشن پونه حتممممما. چهارما قرص زینک پلاس و ویتامین دی و سی حتما. پنجما سوپ و مایعات
من هم کرونا گرفتم الان یک هفته هست که خونه قرنطینه هستم .تب ولرز و کمی تنگی نفس و بیاشتهایی و ازدست دادن حس بویایی و چشایی از علائم من بود ولی هرروز سوپ آب پرتقال آب گریپ فروت .هویج خوردم و داروهای من هیدروکسی کلریدین و داکسی سیکلین بود خدا را شکر بهترم
من یک پرستار مهربونم❤👩🏻⚕اگر سوالی در زمینه نرسینگ (nursing) دارید حتما ازم بپرسید، اگر توان علمیشو داشته باشم با جون و دل جواب میدم💃🏻🥰لطفا سوال در مورد رشته و شغل پرستاری رو در این تاپیک پرسش در مورد شغل و رشته پرستاری بپرسید ازم❤🙏🏻
من از چهارشنبه شروع شد بدن درد فوق العاده شدید سرفه از امروزم بویایی ام رو از دست دادم مردم و زنده شدم دکتر نرفتم ازیترو مایسین و ویتامین سی و مایعات و دمنوش اب مرکبات استفاده میکنم ولی دیگه طاقت اون بدن درد رو ندارم