2777
2789

دوستان اول از همه  توروخدا اگه تجربه دارین کمکم کنین

من دو هفته پیش یه تب و لرزی گرفتم بعد ابریزش بینی که خوب شدم و بویایمو کامل از دست دادم تازه امروز یکم برگشته .اما از عصر گلوم میخاره و انگار میخوام سرفه کنم .خیلی استرس دارم .بی حالی دست و پا هم دارم .دو بارم رفتم بیمارستان دیروز .اکسیژنم ۹۹ بود .کسی تجربه داره که کرونا گرفته باشه و خوب شده باشه چن روز طول کشیده؟؟؟

جام می و خون دل هریک به کسی دادن                   در دایره قسمت اوضاع چنین باشد...

مامانم 

دو هفتع طول کشید ی ماه قرنطینع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فقط آنتی وایرال خوردم و ویتامین  ۱۱ روز طول مشید

علایمتون چی بود میشه دقیق بگین.سرفه گرفتین؟

جام می و خون دل هریک به کسی دادن                   در دایره قسمت اوضاع چنین باشد...

ببین من گرفتم۵ ماه پیش دوتادخترم همسرمم گرفتن.اویشن نخور بجاش گاوزبون بابونه عسل لیموبخور من قفسه سینه وزیرگلوم با روغن سیاه چرب میکردم هم خودم هم بچه هام.غذای مقوی میحوردیم.هرنیم ساعت نصف لیوان اب بخور یه شربت دوتا قرصم ازداروخانه گرفتم.اصلادکترنرفتم

علایمشون؟سرفه داشتن تست دادن؟

تب نداشت ار سرفع داشت

بدن دردم داشت

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

من گرفتم عزیزم دوهفته طول کشید بعدش رو به بهبودی میری.

فقط تا میتونی استراحت کن و چیزای مقوی و ویتامین سی حتما بخور .چیزای گرم و آویشن دمکرده بخور.

من امپول تقویتم میزدم

خدایا تنها امیدم تویی نا امیدم نکن....😔.                             لطفاً برای حاجت دلم یه صلوات بفرستین🙏.                        درخواست دوستی قبول نمیکنم🙏❤️
من ۳۰ درصد ریه هام درگیر شد تقریبا یک هفته درگیر شدید شدم بعدش دیگه سیگار کشیدم روزی یه پاکت خوب شدم ...

مگه سیگارخوبه براریه؟

خدای مهربونم تودلیمو صحیح وسالم بهم برسون🙏🙏