2777
2789
عنوان

دوس پسرم کلا تعطیله😬🙄

1527 بازدید | 93 پست

عصن از رابطه جنسی خوشش نمیاد😐میگه بعد ازدواج فقط واس ادامه نسل بهت دست میزنم اگه واس عشق و حال باشه حتا اسمشم نمیارم😐تو این یه سال حتا یه بارم نگفت خونمون خالی یا چیز(البته منم این چیزا رو نمیخام ولی برام جالبه جنس نر نیاز جنسی نداشته باشه) حتا یه بارم گفت لازم باشه حتا پرده هم نمیزنم😐اخرش گفتم تو که فک کنم شیر فلکت خرابه گفت نه سالمه دست نمیزنم بهش ادم ج*قی نیستم😐ضمنن میگه من تو رو واس چیز نمیخام.... میخام خوشبختت کنم تو رو واس خودت میخام 😐عادیه؟! میگه من خجالت میشکم بگم بیا رابطه داشته باشیم یا جلوت لخت شم؟! بعدش ازم میپرسه خجالت نمیکشی جلو شوهرت لخت شی ایا؟؟؟! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزدلم داره اقرار میکنه 

طبیعی نیست 

نیاز جنسی جزئی از هر انسانیه 

ولی خب اگه شما طبعت سرده تو زندگیتون مشکلی به وجود نمیاد 

کتاب معشوق من است🌼 من هم مجردم هم متاهل.لیسانس روانشناسی دارم و در حال حاظر حقوق می خونم..سی سالمه و دختری هجده ساله دارم.🌻.  بعداز هر شکست از جات بلند میشی، و ادامه میدی؟ پس قهرمان داستان خودتی.💛

یه نفرم.سالم تو.گیر بده بهش شاید دوست نداره الان راجبش باهات حرف بزنه یا جاذبه جنسی نداری چه ضرپرتی الان راجبش انقدر حرف بزنی تو.دختری یه کم.خود دار تر باش

پندار کوچک تو راهی وپارمیس بزرگترین هدیه خدا به من بودومعمجزه بزرگترش همسرم 💝💝💝

عزیزم اون مردونگی نداره قطعا مشکل داره چون اصن طبیعی نیست اگر برات مهمه که هست برا همه قبل ازدواج ی دکتر ببر معاینه کن 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 
😕😕😕

شاید حسی ب جنس مونث نداره

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

وای اینکه چ سر به صلاحه😐😂😂😂😂

گفتن خوب باشین ن انقد .دوس پسرم مگه بفرستم پیش این 🤦🏻‍♀️😂

بگو داداچ یکم دروغ بگو نترسم

از اونام کهاز هرانگشتمده تا هنرشُرشُرمیکنه😍😎😂یه روانشناسبدونمدرک🤦🏻‍♀️😂اهل درس🤓یه اکتیوبه تمام‌معنا😜