عصن از رابطه جنسی خوشش نمیاد😐میگه بعد ازدواج فقط واس ادامه نسل بهت دست میزنم اگه واس عشق و حال باشه حتا اسمشم نمیارم😐تو این یه سال حتا یه بارم نگفت خونمون خالی یا چیز(البته منم این چیزا رو نمیخام ولی برام جالبه جنس نر نیاز جنسی نداشته باشه) حتا یه بارم گفت لازم باشه حتا پرده هم نمیزنم😐اخرش گفتم تو که فک کنم شیر فلکت خرابه گفت نه سالمه دست نمیزنم بهش ادم ج*قی نیستم😐ضمنن میگه من تو رو واس چیز نمیخام.... میخام خوشبختت کنم تو رو واس خودت میخام 😐عادیه؟! میگه من خجالت میشکم بگم بیا رابطه داشته باشیم یا جلوت لخت شم؟! بعدش ازم میپرسه خجالت نمیکشی جلو شوهرت لخت شی ایا؟؟؟!
خانم هستم 🍁خوب بودن و بدبودن فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پروردگارا، همسری مهربان و بچهآور و شکرگزار و باغیرت به من عطا کن که اگر به او نیکی کردم شکرگزار باشد، و اگر به او بدی کردم مرا ببخشد، و اگر یاد خدا کردم مرا یاری کند، و اگر خدا را فراموش کردم مرا به یاد خدا بیندازد، و اگر از نزد او خارج شدم (اسرار و اموال و آبروی مرا) حفظ کند، و اگر بر او وارد شدم مرا خوشحال سازد، و اگر او را به کاری امر کردم مرا اطاعت کند، و اگر بر علیه او قسم خوردم (که او کاری را انجام دهد) او (آن کار را انجام داده) و مرا از آن قسم بریءالذمّه کند، و اگر بر او غضب کردم مرا راضی سازد. ای پروردگار صاحب جلال و اکرام، چنین همسری را به من ببخش! پس به درستی که من او را از تو خواسته ام و به من نمیرسد مگر آن چیزی که تو منت میگذاری و عطا میکنی.
اره والا رفتارش غیر عادیه کلا تعطیله عصن رابطه نمیخاااد😕
یچی از اشناهای من پسره ظاهر بسیار موجهی داره خوشگل پولدار خود دخترم پولدار و خوشگل. خود دختره میگفت موقع نامزدی همه حسرتمون میخوردن. بعد فهمیده اقا مشکل داره و 9 ساله هنوز دختره و کلا هم الان جدا از هم زندگی میکنن به دلایلی طلاق نگرفتن.
پروردگارا، همسری مهربان و بچهآور و شکرگزار و باغیرت به من عطا کن که اگر به او نیکی کردم شکرگزار باشد، و اگر به او بدی کردم مرا ببخشد، و اگر یاد خدا کردم مرا یاری کند، و اگر خدا را فراموش کردم مرا به یاد خدا بیندازد، و اگر از نزد او خارج شدم (اسرار و اموال و آبروی مرا) حفظ کند، و اگر بر او وارد شدم مرا خوشحال سازد، و اگر او را به کاری امر کردم مرا اطاعت کند، و اگر بر علیه او قسم خوردم (که او کاری را انجام دهد) او (آن کار را انجام داده) و مرا از آن قسم بریءالذمّه کند، و اگر بر او غضب کردم مرا راضی سازد. ای پروردگار صاحب جلال و اکرام، چنین همسری را به من ببخش! پس به درستی که من او را از تو خواسته ام و به من نمیرسد مگر آن چیزی که تو منت میگذاری و عطا میکنی.