2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی ،قشنگه؟

اره جالبه محیط دانشگاهی رو نشون میده اکثر بازیگرای حرفه ای کره هم توش بازی کردن 

وقتی باورهای نادرست و ناپسند فراگیر می‌شود، با بهنجاری اهریمنی مواجه‌ایم. نام کاربریم نام زنیست که شهر آماستریس(آماسرای امروزی)رو بنیان نهاد
فارسیش چی میشه؟

پادشاه سلطنت ابدی

جدیده، لی مین هو هم توش بازی کرده😁

کاش افراد یاد می گرفتند، آنچه برای من خوب است، لزوما برای آنها خوب نیست، آنگاه دنیای شاد و خوشایندتری داشتیم. دنیای مطلوب من، اساس و شالوده ی زندگی من است و نه زندگی دیگران.
پسران برتر ازگل   تو که زیبایی   تقدیم به تو که زیبایی  یادبودها  دوبا ...

تویه خارق العاده  گوی هو هورانگ خنده دروایکیکی تاریخ ارتدال یه اودیسه کره ای  خاطرات الحمرا  ایدی من خوشگل گانگنامه  

شما برو فیلم سینمایی دیو و دلبر و سیندرلا و ایپ من 4 رو تو برنامه فارسی مووی دانلود کن تا متوجه بشی ...

دیدم میگم اهل فیلم خارجی ام هسمق

و کاش بگذرد این روز های طولانی
روباه نه دم دارم میبینم.بقیه کدومش مثل وارثان ایناس ؟

هیچ کدوم

ولی صد برابر از وارثان قشنگ ترن 

وارثان که اصلا خوب نبود

اگه مدرسه ای میخوای 

پسران برتر از گل رو ببین اگه ندیدی

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨