2777
2789
عنوان

خارش توی واژن در ماه نهم بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 12176 بازدید | 149 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اول بارداری استرس زایمان دارم تا الان دکترم اول گفت اختیاری انجام میده تازه ک کم مونده میگه ممنوع ...

بله خیلی جاها دیگه انجام نمیشه 

بیمارستان دولتی؟ بیمارستانای دولتی از پارسال دیگه طبیعی شدن

دولتی و میدونستم ،خصوصیای کرجم قبول نمیکنن دیگه 

از بیمارستان صارم تهران وقت بگیرین اونا سزارین انجام میدن 

چون دکترِ من حتی خانمایی که باردارن ولی از قبل مریضش نبودن رو قبول نمیکنه زایمان رو که اصلا 

ولی دکتر شمشیرساز رو میدونم چون آقاست قبول میکنه حالا زنگ بزنید بمرسین 

دکتر شیوا وحیدی هم چون خیلی خیلی سرش شلوغه سزارین انجام میده چون نمیتونه بره واسه طبیعی چون انکولوژیستِ

اینارو زنگ بزنین بمرسین 

مرکز مام هم تو تهران سزارین انجام میدن دکتر متین ولی فک کنم هزینشون زیادِ

از بیمارستان صارم تهران وقت بگیرین اونا سزارین انجام میدن  چون دکترِ من حتی خانمایی که باردارن ...

خیلی ممنون ،منم حرصم از این میگیره دیگه دکترم منو تا این هفته آورده تازه میگه ممنوعه با اینکه اولش گفت اختیاری انجام میده

اخه قرار بود هفته ی بعد سزارین شم ولی چون بچن ریزِ و وزنش کمه دکتر گفته تا هفته ی ۳۹ که میشه اواخر آ ...

عزيزم خارش مال عفونته حتما فردا زنگ بزن دكترت ازش تلفني بپرس شايد واست پمادي چيزي تجويز كنه و علتشو بهت بگه

یه روز خوب میاد