2777
2789

تو نوبت دکتر عمومیا بودم زیاد وقت نبود رسیده بودم تو بیمارستان نشستم جلو اتاق دکتر چند نفر دیگم بودن بعد یه خانومی که رفت داخل نوبت من میشد با اینکه مثلا اون نوبت ۳۰ بود من ۳۵ کسی نوبتش بینمون نبود من از همه سوال کردم نوبت کسی نباشه بعدش رفتم داخل 

داشتم ویزیت میشدم بعد مث اینکه یه عده اونطرف نشسته یودن از رو تلوزیون کوچیک بالای مطب صبر کرده بودن نوبتشون بشه که فک کنم اصلا درست هم نوبت نشون نمیداده حتی نوبتشون قبل من و اون خانمه بوده بعد اومد گفت چرا طبق نوبت پیش نرفتید منم گفتم باید میومدید اینجا وایمیستادید میپرسیدید نوبت کیه و فلان گفت من دوساعته اونجام 

والا منم از همه اونایی که نشسته بودن پرسیدم و رفتم وایستادم یجا کسی نیومد ولی عذاب وجدان اینکه نوبت یه عده ای رو رد کردم گرفتم

میخواستن میموندن شما معطل میشدی ک اونا برسن چی؟ اونا عذاب وجدان میگرفتن؟

معطل نه

اونام تو نوبت بودن منتهی صندلی اون سمت نشسته بودن منتظر بودن نوبتشون بشه من اصلا نمیدونستم اینام تو نوبت این دکترن یا اصلا تلوزیون نوبت بالا مطب و ندیدم

از هر کسی همونجا بود سوال کردم و وایستادم برا نوبت ولی کسی از اونا اصلا نیومد بپرسه نوبت چنده کی باید بریم تو

ولی در کل حس میکنم حق کسیو ضایع کردم

مث اینکه خیلیا جلوتر از من بودن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.