2777
2789
همش لاک دارم😭😭😭

خدایی روت میشه لاکو به خدا ترجیح بدی

انگار داری میگی خدایا لاکم از تو مهمتره

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

بعده نماز واجب یه دعا مستجابه 

خب نماز بخون شاید حاجتت هم گرفتی راحت تره که

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی نذر میکردم و دعا میخوندم قبلا هم نماز خون بودم بعد ترک کردم . خلاصه همش میگفتم چرا حاجت روا نمیشم . همه جور چله و ذکر دعا انجام میدادم نشد . بعد چند بار پشت سر هم خواب دیدم که باید نماز بخونی تا مشکلات حل بشه . الان دارم نماز میخونم و کلیم چله گرفتم فعلا که حاجت روا نشدم . ☹

من تکیه گاهم باده که افتادم از پا 😔😔😔
من خیلی نذر میکردم و دعا میخوندم قبلا هم نماز خون بودم بعد ترک کردم . خلاصه همش میگفتم چرا حاجت روا ...

مثل منی😭😭😭

اللهم عجل لولیک الفرج الهی آمین.برای سلامتی و تعجیل در ظهور مهدی فاطمه یه صلوات محمدی پسند بفرست اقارو خوشحال کن تا آقا تو نمازش دعات کنه چی از این بهتر😍🤲🏼 خدا جونم نمیدونم چطور شکرت کنم به خاطر این همه نعمت هایی که به من دادی🤲🏼 
چکارکنم ک عادت کنم نمازموبخونم

ساده ترینش اینه برنامه بادصبا رو نصب کن تا اذان زد پاشو سریع وضو بگیر و نمازتو بخون .اگه ۴۰ روز پشت سرهم نمازتو بخونی و نماز صبح هم قضا نشه حاجتت هم روا میشه 

دورانی که عذر شرعی داری عیب نداره بعدش ادامه ۴۰ روزتو بخون .نماز خوندن خیلی آثار دنیوی داره ،خود بخود گره های زندگیت باز میشن و کارهات پیش میرن

واسه اینکه دائم نمازتو بخونی توسل کن به شهید هادی 

تو سایت خوندم که کاربرها گفتن از وقتی ازش کمک خواستن شکر خدا نمازشون قطع نشده .واسش صلوات بفرست بخواه دعات کنه ،آثار و فواید نماز خوندن رو هم از گوگل سرچ کن 

الهی خدا ازت قبول کنه و کمکت کنه همیشه نمازتو بخونی و حاجتت هم روا بشه 

تمام عالم فدای ائمه.تویی که علیه اسامی ائمه میگی فردوسی شاعر و حماسه سرای بزرگ ایرانی رو میشناسی؟همون که نماد ادب وفرهنگ ایران هست ،میدونی اسمش چیه ؟ ابوالقاسم 🤭آره گلم فردوسی یه ایرانی اصیل هست وکل جهان ایران رو بافردوسی میشناسن اما اسمش عربیه و با اون مقامش ادعای امثال تو رو نداشت پس تربیت نداشتتو نشون نده.  تو نه تنها روشنفکر نیستی بلکه اصلا اهل تفکر هم نیستی و باعث میشی آبروی روشنفکرهای واقعی مثل آقای گاندی بره هرجای دنیا بگی به اسم روشنفکر تو مجازی علیه خدا و اعتقادات مذهبیون میگی بهت میخندن .درحدی نیستی که رو حرف خدا حرف بزنی و علیه ائمه بگی فقط خودت حقیتر میشی خدا خودش فرموده دنیارو واسه خاطر حضرت محمدو حضرت زهرا و مولاعلی و فرزندانش آفریدم آخرش هم همه چی میرسه به وارث حقیقی غدیر به حضرت مهدی.امروز هم نهضت عاشورا ادامه داره و پیروان یزیدو قاتل حضرت زهرا دارن ازشون جلو میزنن اما روسیاهی واسه زغال میمونه .خدایا شکرت که من از دشمنان ائمه و یزیدی و پیرو قاتلین و خائنین نیستم .لعنت خداوند بر تمام دشمنان ائمه و لعنت بر قاتلان آقا امام حسین . .پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله می فرماید: علی با حق و حق با علی است و از هم جدا نمی شوند تا در کنار حوض کوثر در قیامت بر من وارد شوند .حضرت حیدر به نام فاطمه حساس بود/ خلقت از روز ازل مدیون عطر یاس بود/ ای که ره بستی میان کوچه ها بر فاطمه /گردنت را می شکست آنجا اگر عباس بود .
مثل منی😭😭😭

شمام خواب دیدی ؟ والله من چند بار خواب دیدم و چند تا خواب دیگه که گفتم حتما حکمتی هست و شروع کردم . ان شاءالله خدا بهمون نظر کنه 🤲

من تکیه گاهم باده که افتادم از پا 😔😔😔
شمام خواب دیدی ؟ والله من چند بار خواب دیدم و چند تا خواب دیگه که گفتم حتما حکمتی هست و شروع کردم . ...

نه.من.حتی لیاقت خواب دیدنم.نداشتم

من چند ساله کارم.چله و دعا و.نذر و.نیاز بود شوهرم.گفت نماز نخونی.فایده نداره.شروع.کردم.به.نماز و.همچنان دعا

اما هنوز.حاجت نگرفتم

ان شالله خدا نظر.کنه بهمون الهی آمین♥🥺😢

اللهم عجل لولیک الفرج الهی آمین.برای سلامتی و تعجیل در ظهور مهدی فاطمه یه صلوات محمدی پسند بفرست اقارو خوشحال کن تا آقا تو نمازش دعات کنه چی از این بهتر😍🤲🏼 خدا جونم نمیدونم چطور شکرت کنم به خاطر این همه نعمت هایی که به من دادی🤲🏼 
ساده ترینش اینه برنامه بادصبا رو نصب کن تا اذان زد پاشو سریع وضو بگیر و نمازتو بخون .اگه ۴۰ روز پشت ...

با نماز صبح خوندن هم.حاجت میگیریم؟چه نیتی کنم؟من.نمازمو.میخونم اما صبح رو.قضا.میخونم.خودمم عذاب.وجدان دارم خیلی اما اگه بدونم حاجت روا میشم.پا میشم بخونم