2777
2789
واقعا  نهایت یکسال از دوریش عذاب می‌کشی بعداً برات عادت میشه  اینجوری خدایی نکرده هنوز ن ...

دقیقا

کاش دخترا یه کم قدر و ارزش خودشون رو میدونستن

میشه واسه رسیدن به خواسته هام یه صلوات بفرستی
چرا ب زور میخوای راضیش کنی؟؟ینی غرورت برات مهم نیس؟؟  اصلا درمورد ازدواج باهاش حرف نزن.همون او ...

اوایل گفتم اونم جدا میشد من نزاشتم حالا بازم گفتم هر دوتامون نمیتونیم جدا شیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از شهر دیگه میاد منو میبینه و کادو میخره و میگه بهت هم دست نمیزنم و باهاش هم دعوا میکنم دست از سرم ب ...

عاشق تر این آقا داشتیم که با خانواده به خاطر دختری که می خواستن جنگ و دعوا هم کردن ولی وقتی به هم رسیدن فهمیدن اشتباه کردن. اینقدر خودت رو بی ارزش نکن بزار بره شاید واقعا خودش و می شناسه و می دونه اهل زندگی مشترک نیست البته تا موقعی که خودت نخوری قبول کنی این موضوع رو حرفهای بقیه اهمیتی نداره

شاید زن داره خودش یا یکی دیگه مد نظرشه، تا کی میخوای همینجوری الکی باهاش باشی، اگه خواستگار خوب داری ...

بهم هم میگه اگه خاستگار خوب داری با من مشورت کن بعد قبولش کن

میگه تو ایراد نداری من با اینکه خیلی دوستت دارم ولی ازدواج سخته و میخام مجرد بمونم

خب عزیزم شاید نمیخواد دلتو بشکونه حتما باید با ناراحتی جدا شید، اصلا اصرار نکن که بعدا به روت میاره

عزیزم ببین این تبلیغ نیستا ولی اگه دوست داشتی تو نت سرچ کن دوره جذب عشق ساناز اسبقی خیلی ها نتیجه گرفتن

من یه دختر جنگجو هستم که برای زندگیم میجنگم😍😍دوست داشتم تیکر و انشالله یه روز مامان بشم