2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی بهش شدید وابسته ام چجوری اخه

این ها همه اش دروغ ببیخشا...عشق و هوس رو با هم قاطی نکنیم...عشق یک طرفه ب درد سطل اشغال میخوره

من و خاهرم ازین کاربری دوتایی استفاده میکنیم چون من تعلیق شدم  

چرا ب زور میخوای راضیش کنی؟؟ینی غرورت برات مهم نیس؟؟ 

اصلا درمورد ازدواج باهاش حرف نزن.همون اول باید بش میگفتی ک علاقه ای ب رابطه طولانی مدت نداری و بهتره زودتر رسمیش کنی.

ناراحت نشید ولی شاید واقعا دلش باهات نیست 

از شهر دیگه میاد منو میبینه و کادو میخره و میگه بهت هم دست نمیزنم و باهاش هم دعوا میکنم دست از سرم برنمیداره و در حالی که اطرافش پر از دختره

نمیدونم والا.... نه به این همه اخ و کخ واسه پسرا و اقایون... نه به این همه تاپیک واسه موندن پسرارو و اقایون

موندم شما نی نی سایتیا چجورین.. 

ولی اسی.... جدا شو... زوری که نمیشه عجیجم

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
حاضرم به دست و پات بیفتم التماست کنم که بیخیالش شو و از همین جا تمومش کن

واقعا 

نهایت یکسال از دوریش عذاب می‌کشی بعداً برات عادت میشه 

اینجوری خدایی نکرده هنوز نرفته با یک شناسنامه ی مهر خورده  برگردی خیلی برای آینده ات بدتر میشه 

من طرفو خب دوست دارم اونم قسم میخوره میگه دوستت دارم

پسرها دروغ زیاد میگن،باور نکن عزیزم

برو دنبال زندگیت،ایشالله خدا یکی و میزاره پیش روت که باهاش عشق واقعی و تجربه کنی

پسر اگر یکی و واقعا بخواد مطمعن باش امون نمیده،سنگم از اسمون بباره کار خودش و میکنه،بقیه حرف ها شعره

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂