سلام دوستان شبتون بخیر،توجه کردید ما ایرانیا مناسبتا رو به سه تاریخ شمسی،میلادی،قمری میگیریم و حتی خیلی سفت وسخت تر از خودشون! هم شب یلدا داریم هم کریسمس !
هم ولنتاین داریم هم سپندرمزگان!
همین چندوقت پیش روز مرد رو همه تبریک میگفتن طبق تقویم میلادی! چندوقت دیگه ام طبق تقویم خودمونروز مرد!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋. وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار...
بدتر ازون.عیدای قمری هست به خصوص واسه پسرایی که تازه ازدواج میکنن.خیلی از پسرا فقط طلا دادن تو این مناسبتا واسشون سخته و میگن دردسر داره و حوصلشو دارن ازدواج نمیکنن
کل زندگی ایرانیا شده تدارک مراسما! از این مرایم به اون مراسم،الان پیج های اینستا همه تو تبلیغ زرق و برق هاس شب یلدان،شب یلدا داریم قبلا این رسم های من درآوردی رو نداشت! اجیل و میوه و سبکش مشخص بوده،هرسال یه چیز بهش اضافه میشه