2777
2789
عنوان

توجه‌کردید ما ایرانیا....

236 بازدید | 23 پست

سلام دوستان شبتون بخیر،توجه کردید ما ایرانیا مناسبتا رو به سه تاریخ شمسی،میلادی،قمری میگیریم و حتی خیلی سفت و‌سخت تر از خودشون! هم شب یلدا داریم هم کریسمس !

هم ولنتاین داریم هم سپندرمزگان!

همین چندوقت پیش روز مرد رو همه تبریک میگفتن طبق تقویم میلادی! چندوقت دیگه ام طبق تقویم خودمون‌روز مرد!

بنظرتون علتش چیه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂 ایرانی ایم‌ دیگه 

اسم و آوازمون‌ همه جا در رفته 

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
کریسمس و ولنتاین و ... که واسه فرهنگ ما نیست! یه عده ادم علاف بیکار میخوان تایم خودشونو پر کنن،اینا ...

من دوروبرم نديدم از دوستام و فاميلا كريسمس رو جشن بگيره

ولي خي ولنتاين اكثرا همه برا همسرشون يا دوست جنس محالفشون هديه ميخرن 

بنظرم خيلي هم خوبه تو اين روز خاص ادم به همسرش اظهار علاقه ميكنه

به خارجي بودن باشه روز مرد و زنمون هم مخصوص ايران نيست كه

هیچی شاید کمی شادی و حال خوب تو این اوضاع و احوال 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 

بدتر ازون.عیدای قمری هست به خصوص واسه پسرایی که تازه ازدواج میکنن.خیلی از پسرا فقط  طلا دادن تو این مناسبتا واسشون سخته و میگن دردسر داره و حوصلشو دارن ازدواج نمیکنن

کل زندگی ایرانیا شده تدارک مراسما! از این مرایم به اون مراسم،الان پیج های اینستا همه تو تبلیغ زرق و برق هاس شب یلدان،شب یلدا داریم قبلا این رسم های من درآوردی رو نداشت! اجیل و میوه و سبکش مشخص بوده،هرسال یه چیز بهش اضافه میشه

من دوروبرم نديدم از دوستام و فاميلا كريسمس رو جشن بگيره ولي خي ولنتاين اكثرا همه برا همسرشون يا دوس ...

نه اخه ایشون گفتن؛من منظورم این بود که توی فرهنگ ما نیست

وگرنه داستان ولنتاین خیلی داستان قشنگ و مقدسیه

البیته امروزه توی ایران خیلی بد معنی شده

مامان آراد و ماهان😍
کل زندگی ایرانیا شده تدارک مراسما! از این مرایم به اون مراسم،الان پیج های اینستا همه تو تبلیغ زرق و ...

بيخيال بابا اونا هم شون فيلمن

ما كه همه مون خونه مادربزرگ جمع ميشيم شام و ميوه تخمه از مادربزرگ هست هر كسي هم مياد دستش يچيزي مياره يكي كيك ميخره يكي شيريني يكي پشمك يكي هندونه يكي لبو ميبزه مياره يكي آجيل مياره 

رو فرشي ميندازيم رو زمين دور هم ميخوريم ميگيم ميخنديم