2777
2789
عنوان

توجه‌کردید ما ایرانیا....

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 23 پست

من عیدنوروز رو جشن میگیرم چون عید باستانی ما ایرانی هاست

عید غدیر رو جشن میگیرم چون ساداتم

کریسمس رو جشن میگیرم چون بهم حس خوبی میده

من  بیشتر  مراسمات عید و جشن‌های  ۳ تقویم رو به جا میارم چون‌همشون برام قابل احترامن و از جشن گرفتن و شاد بودن خوشم میاد و این ربطی به گم شدن هویت نداره و برخلاف نظر شما اهل چشم و هم‌چشمی هم نیستم و تدارکات یه مراسم رو دیدن نشانه بیکاری نیست!

بدتر ازون.عیدای قمری هست به خصوص واسه پسرایی که تازه ازدواج میکنن.خیلی از پسرا فقط  طلا دادن تو ...

یه پیج عروس خانم فالو دارم،هرسال یه عید جدید اضافه میکنن برا کادو گرفتن! تا چندسال پیش فقط عیدفطر بود،بعد عید قربان اضافه شد،امسال دیدم لیله الرغائب اضافه شده!!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اخه ایشون گفتن؛من منظورم این بود که توی فرهنگ ما نیست وگرنه داستان ولنتاین خیلی داستان قشنگ و مق ...

اره خدايي ولنتاين خيلي خوبه

يروز جهاني هم شده 

بين همه جوون ها ديگه مرسوم هست

بيخيال بابا اونا هم شون فيلمن ما كه همه مون خونه مادربزرگ جمع ميشيم شام و ميوه تخمه از مادربزرگ هست ...

من که مطمعنم الان یه عده میان میگن چون تو نداری ماهم نگیریم! حسادت نکن! ولی واقعا این شبی که برای دورهم بودن و خوش وبش کردن بود تبدیل شده به شبی برای عکس و استوری پروفایل! 

یه پیج عروس خانم فالو دارم،هرسال یه عید جدید اضافه میکنن برا کادو گرفتن! تا چندسال پیش فقط عیدفطر بو ...

واقعا مسخرست.من و زن داداشم باهم عروس بودیم‌.من همون اول به نامزدم گفتم من نمیخوام فقط نوروز و یلدا کافیه اما واسه زن داداشم همرو بردیم و خیلیی لوس و بی مزه شده بود

من دوروبرم نديدم از دوستام و فاميلا كريسمس رو جشن بگيره ولي خي ولنتاين اكثرا همه برا همسرشون يا دوس ...

ولنتاین روز قشنگیه،روزی که به یاد عشقت باشی ولی ما خودمون مشابه اونو داریم سپندرمزگان! من که دیدم ولنتاین روز خرسه تو ایران تا روز عشق! هرکی خرس بزرگتری خرید عاشق تره! و البته کادوهایی که دست به دست میشه  

تو خونه ما،روز مرد،روز زن،تولدها،شب یلدا،عید،خیلی خوب و اساسی برگزار میشه،هرکی ام بیشتر یاکمتر جشن میگیره مبارکش باشه،بحث سر این همه تعصب بود که بعضیا دارن و از ماه ها قبل بخاطر عکس و استوری پروفایلشون،سلحشورانه تلاش میکنن