2777
2789

باورتون میشه؟؟؟

میدونم الان یسری ها میخوان بیان بگن ما بود هم نمیتونستیم بریم

بله منم خودم نمیتونم برم ولی این فاجعه اس

امارات یه زمانی بیابون خالی بوده حالا ما حق نداریم حتی برای تفریح و پول خرج کردن بریم امارات

خدایا شکرت، معجزه ات تمام زندگی منه 🌹🌹🌹

خوب ضایع کرده ایرانو 

برای رسیدن به فردی که دوستش دارم و عاشقشم صلواتی بفرستید😘😍 کاربری دومم (divinegirl79) توسط چندتا آدمای حسود و مریض سایت ترکیده شد و انشالله خدا به راه راست هدایتش کنه😂 دختر هتروکرومیایی که عاشق چشماشه و هیچوقت و اصلا و ابدا لنز نمیذاره 😂♥️ کاربری دومم همین امضام بود😊 هرکی تو این سایت از حرف رک من بدش میاد و با من مشکل داره بهتره وقتشو برای ریپلای کردن پست منو نذاره و وقتی برای ریپلای و اومدن تاپیک من تلف نکنین😉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از بس ایرانی ها داغون ان

ایرانیها؟😕

بگو که از غم عشقت چگونه جان برهانم؟💔چگونه اینهمه غم رابه هرطرف بکشانم؟ 😔نه پای رفتن ازینجا نه طاقتی که بمانم 😭چگونه دست دلم را به دست تو برسانم....💔💔💔
بله ویزای برای ایران وسیزده کشور دیگه صادر نمیشه  

تکلیف اونایی که برای کار رفته بودن چی؟ هر چند وقت یبار تمدید میکردن

الان اونا هم باید برگردن!؟

چون ویزای کار رو هم لغو کرده برای ایران

خدایا شکرت، معجزه ات تمام زندگی منه 🌹🌹🌹
اره دیگه هیچ جا راهمون نمیدن

ایرانیها خیلی هم خوبن ولی مشکل چیز دیگه است

🤐🤐🤐🤐🤐🤐

بگو که از غم عشقت چگونه جان برهانم؟💔چگونه اینهمه غم رابه هرطرف بکشانم؟ 😔نه پای رفتن ازینجا نه طاقتی که بمانم 😭چگونه دست دلم را به دست تو برسانم....💔💔💔

چقدر تحقير بشيم اي خدااااا😑

رنج نباید تو را غمگین کند! در اینجاست که اکثر مردم اشتباه می‌کنند ! رنج قرار است ک تو را هوشیار کند به اینکه زندگی تو نیاز به تغییر دارد !چون انسان زمانی آگاه می‌شود که زخمی شود. رنج نباید بیچارگی را بیشتر کند. رنج را تحمل نکن رنج را درک کن! این فرصتی است برای بیداری .بیدار که میشوی بیچارگیت تمام میشود!! (کارل گوستاو یونگ‌ )