2777
2789
عنوان

سونو انومالی گفت رشد بچه کمه

9660 بازدید | 54 پست

سلام دوستان من روز یکشنبه رفتم سونوگرافی انومالی اون روز 17هفته و4روز بودم اما دکتر گفت رشدش کمه و 17هفته زد گفت هفته دیگه دوباره بیا تا برات تکرار کنم،میخواستم بپرسم کسی از شما هست که این تجربه رو داشته باشه و توی یه هفته رشدش خوب و کافی شده باشه و سالم و سلامت بدنیا اومده باشه؟ توروخدا اگه تجربه ای دارین به من بگین خییییلی استرس دارم، بچه اولم سالمه و مشکلی نداره، اینم بگم ویار شدید داشتم و تازه دوهفته خوب شدم ممکنه بخاطر اون باشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا منم استرس همینو دارم رفتم‌سونو میگه بچه رشدش کمه آب دورش خیلی زیاد شده ولی خودش کوچولو مونده ۳ ...

خواهرم سر بارداری آخرش  بخاطریه مسایلی بچش باسزارین دراوردن دکترش بهش گفته بود که برای وزن بچه باید کره زیادبخوره که سریع وزن بگیره حالاشماهم یه مشورتی بادکترتون بکنید

چهار روز که زیاد نیست.خیلیا تا ده روز عقب بوده مشکلی نداشته

جدی میگی؟ بخدا انقدر گریه کردم که نگو دکترم گفت هفته دیگه که واسه تکرار رفتی بگو اگه هنوز رشدش از نظرت کمه یه داپلر رحم و لوله های رحمی انجام بده واست، اینم بگم خواهر من میکروسفال داشته الان 20ساله ک فوت شده ولی اینو ب دکتر گفتم واسه این حساس شدن و منم ترسیدم،اما دکتر سونوگراف گفت مغزش تا اینجا تشکیل شده همه چیزش فقط یکم ریزه

دقیقا منم استرس همینو دارم رفتم‌سونو میگه بچه رشدش کمه آب دورش خیلی زیاد شده ولی خودش کوچولو مونده ۳ ...

برا اب دورش ک دارومیدن خوب میشه چون دوستم اینجوربود. براوزنشم اگه مشکل خونرسانی نداره اشکال نداره فقط ب تغذیت برس هرروز تخم مرغ بخور کباب ودلستر عالیه 

خدای مهربونم تودلیمو صحیح وسالم بهم برسون🙏🙏
خودتون یا شوهرتون ریز نقش نیستید؟ هفته های اول همه ویار دارن بچه بیشتر از بدن مادر تغذیه میکنه

خودم نه معمولیم یعنی اگه مراقب غذاخوردنم نباشم چاق میشم ولی خانواده شوهرم همه ریز نقش و ظریفن،آره خیلی ویار داشتم

خودم نه معمولیم یعنی اگه مراقب غذاخوردنم نباشم چاق میشم ولی خانواده شوهرم همه ریز نقش و ظریفن،آره خی ...

احتمال داره این ژنو از خانواده شوهرت به ارث برده باشه. ما ترکا  میگیم دختر به عمه میکشه

جدی میگی؟ بخدا انقدر گریه کردم که نگو دکترم گفت هفته دیگه که واسه تکرار رفتی بگو اگه هنوز رشدش از نظ ...

اره بابا.چرا بیخودی بخودت استرس میدی دختر منم چن روز عقب بود مشکلی نداشت.خدا رحمت کنه خواهرتو .به دکترت گفتی حساس شدن.تا دو هفته طبیعیه.دکترا هم بیخودی واسه پول استرس میندازن بجون ماداری باردار

جدی میگی؟ بخدا انقدر گریه کردم که نگو دکترم گفت هفته دیگه که واسه تکرار رفتی بگو اگه هنوز رشدش از نظ ...

آزمایش غربالگری اولش خوب بود؟ من تو آزمایش غربالگری اولم عدد پاپا پایین بود دکترم گفت ممکنه جنین خوب رشد نکنه و قرص آسپرین تجویز کرد.