2777
2789
عنوان

کمک؟؟؟

66 بازدید | 4 پست

من 15 اذر باید پریود بشم....دیشب کمی لک دیدم....کسی میدونه دلیلش چیه ..ممکنه باردار باشم .....دوست ندارم....چیکار کنم....

در ظلمات شب تنها خداست که صدایت را میشنود...❤️

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5384559/وای-خانوما-امروز-رفتم-عکس-رنگی-از-رحم

لطفا حتما گزارش بزنین👆🏻👆🏻❤️

ایشالله هرچی از خدا میخواین بهتون بده😍💋

اگه مشکل از خودت باشه، میمونی و خودتو درست میکنی... اگه مشکل از اون باشه، میمونی و درستش می کنی... چون تو دوسش داری!  

هورمونات به هم ریخته 

خدا آن حس زیباییست که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ آرامشت را میدزدد یکی آهسته میگوید   (کنارت هستم ) ودل آرام میگیرد .ای خدای بزرگ هوای ما بنده های کوچیکت رو داشته باش .هرگز نترسید، کافی است به آینده‌ای ناشناخته، همراه با خدایی شناخته شده اعتماد کنید. خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی باردار نیستم....چیکار کنم الان پریود بشم ...اصلا شرایط بارداری ندارم...دخترم خیلی کوچیکه

ایشالا که اینجوری نیست خوب وقتی لک دیدی مسلما خودش شروع میشه دیگه 

خدا آن حس زیباییست که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ آرامشت را میدزدد یکی آهسته میگوید   (کنارت هستم ) ودل آرام میگیرد .ای خدای بزرگ هوای ما بنده های کوچیکت رو داشته باش .هرگز نترسید، کافی است به آینده‌ای ناشناخته، همراه با خدایی شناخته شده اعتماد کنید. خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست