2777
2789
عنوان

فردا تولد خواهر شوهرمه کمک کنین

953 بازدید | 19 پست

فردا تولد خواهرشوهرمه چی براش بخرم ؟الان ۵ماهه دخترم به دنیا اومده پدرشوهر و مادرشوهرم هیچ کادو و چشم روشنی ندادن به دخترم . حتی شوهرم هیچی برامن نخرید . کلا تو این دو سال که ازدواج کردیم هیچ وقت برای مناسبتها کادو برام نخریده. حالا صبحی میگه فردا تولدخواهرمه پدر و مادرم کیک سفارش دادن که سوپرایزش کنن. به خواهرشوهرم حسودیم میشه شوهرش همیشه براش مناسبتها طلا خریده تازه همیشه طلبکارشم هستن که مرد خوبی نیست پول و خرجی زن و بچشو نمیده 

من لاغر میشوم.. میتوانم ... میتوانم...میتوانم .... وزن اولیه101 کیلو  من باید بشم 65 کیلو... من لاغرم از امروز که 27 فروردین 1402 هست قسم میخورم که بزودی به وزن ایده الم میرسم و به خودم و اراده ام افتخار میکنم

نرو

روزی که دختردار بشمبه دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک دختر توو مملکتمونعروس شدنو خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونمقراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!«باور کنید موفقیت یک بانو در گرویعروس شدن و مادر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=165930419]من باشم چیزی نمیخرم میسپرم به شوهرم میگم خودت یه جی‌بخر خواهرته[/QUOTE

اوه شوهرم میره خواهر کوچیکشو ورمیداره میره خرید اونم کمتر از یه تومن خرید نمیکنه برا خواهرش 

من لاغر میشوم.. میتوانم ... میتوانم...میتوانم .... وزن اولیه101 کیلو  من باید بشم 65 کیلو... من لاغرم از امروز که 27 فروردین 1402 هست قسم میخورم که بزودی به وزن ایده الم میرسم و به خودم و اراده ام افتخار میکنم

خب حرفات و رک به شوهرت بگو نباید دیگه بی توقع بود فک میکنن آدم هیچی حالیش نیس

الان برادرم برای من همیشه کادو تولد میخره با اینکه دانشجوءه و فعل سر کار نمیره مام همیشه براش میگیریم برعکس برادر شوهرم شغل خوب داره باهاشم هم کلام میشی انگار خدار و بنده نیس اما واسه تولد شوهرم هیچکاری نمیکنه با اینکه یه دونه برادرسه مام هیچ کادویی براش نمیگیریم شوهرمم به مادرش میگه آدم واسه کسی می میره که براش تب کنه حداقل

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...
[QUOTE=165930419]من باشم چیزی نمیخرم میسپرم به شوهرم میگم خودت یه جی‌بخر خواهرته[/QUOTE اوه شوهرم م ...

خب پس یه دستبند بخر تموم شه بره 

از اونام کهاز هرانگشتمده تا هنرشُرشُرمیکنه😍😎😂یه روانشناسبدونمدرک🤦🏻‍♀️😂اهل درس🤓یه اکتیوبه تمام‌معنا😜
مگه کرونا نیس؟؟؟🤔🤔🤔🤔

کرونا فقط برا خانواده زنا هستن خانواده شوهرا کرونا ندارن   

ععیب نداره که تو بخر یه عطر بگیر

دردم اینه برا دختر من یه ۱۰۰تومنی میگن نداریم دستمون تنگه تولد پسر برادرشوهرم‌بچه ۴ساله پیروز هیچی ندادن گفتن دستمون خالیه حالا برا دخترشون میلیونی خرج میکنن شام و کیک و تزیین و ...

عجب اگه بخری یا بذاری شوهرت بخره از ما نیستی

مجبورم برم حوصله دعوا و بحث ندارم 

خب حرفات و رک به شوهرت بگو نباید دیگه بی توقع بود فک میکنن آدم هیچی حالیش نیس الان برادرم برای من ه ...

شوهر من چه بدن یا ندن جونشو برا خانوادش میده حرفا من فایده نداره