2777
2789
بله یکی از فامیلایی ما بچش دوسال و نیم بود ماشین بش زد چن وقت دیگم سالگردشه الانم بارداره فکنم بع پن ...

استرس نداره ولی من خیلی استرس دارم نمیدونم چیکار کنم از فکر گذشته در بیام بیرون حی میگم اتفاقی نیوفته چیزی نشه ......

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

استرس نداره ولی من خیلی استرس دارم نمیدونم چیکار کنم از فکر گذشته در بیام بیرون حی میگم اتفاقی نیوفت ...

اونم خیلی حالش بده هر شب گریه مشاوره رفت خیلی 

توعم بچه از دست دادی.؟

پس بچه مشکل نداشته

ن دچار مسئومیت بارداری شدم تو هفته ۳۲ رشدش متوقف شد ریش آب اورد زد ب قلبش موقع تولد مرد چون تحت نظر متخصص نبودم و خیلی ناراحتم .....

بله موقع تولد از دستش دادم بخاطر مسئومیت بارداری ....😔😔😔

عزیزم باید دکتر اینا بری دیگ زیر نظر دکتر باشی اون بت کمک میکنه و اگه امکانشو داشته باشی اجازه بارداری میده بهت اصلا غصشو نخور  چون چشمتو بهم بزنین نوه هاتو میبینی تو بغلتن😂

عزیزم باید دکتر اینا بری دیگ زیر نظر دکتر باشی اون بت کمک میکنه و اگه امکانشو داشته باشی اجازه باردا ...

الان تحت نظر متخصصم و باردارم که فقط استرس دارم همین میخام ببینم اینجا کسی بوده مشکلات منو داشته باشه .....

ن دچار مسئومیت بارداری شدم تو هفته ۳۲ رشدش متوقف شد ریش آب اورد زد ب قلبش موقع تولد مرد چون تحت نظر ...

خیلی ناراحت شدم😔انشاالله جاش پرشه برات

نترس که خود ترس بزرگترین بیماریه

از قبل بارداری برو زیر نظر متخصص، وقتی باردار شدی برو زیر نظر متخصصی که مخصوص زنان باردار پر خطر باشه، پریناتور