2777
2789
عنوان

از کجا بفهمیم یکی مشروب خورده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5247 بازدید | 72 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مطمئنید؟ الان جرش بدم دیگه؟ 

اره جرش نده بابا

شوهرم منم اورد با شوهر دختر داییم خورد

شراب گاهی بخورن اشکال نداره ....من خودمم متنفرم بخدا ولی میگم میره لج میکنه بدترش میکنه

منم وقتی خورد عرق میکرد،چشاش قرمز،بو میداد دهنش

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍
اره جرش نده بابا شوهرم منم اورد با شوهر دختر داییم خورد شراب گاهی بخورن اشکال نداره ....من خودمم م ...

خب شما براتون مهم نیست من به فکر جدایی هستم... چون مشکلات زیاد دارم 

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
خب شما براتون مهم نیست من به فکر جدایی هستم... چون مشکلات زیاد دارم 

مهم هست ولی خب نمیخوام زندگیمو آشوب کنم....

دائم الخمر که نیست شوهرم 

از وقتی عروسی کردیم سه چهار باری خورده اونم فقط شراب

۱۲ ساله عروسی کردم

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍
مهم هست ولی خب نمیخوام زندگیمو آشوب کنم.... دائم الخمر که نیست شوهرم  از وقتی عروسی کردیم سه ...

خب خواهرم تو میدونی زندگیت ارزشش بالاتره... بقول خودت تو 12 سال 4 بار خورده.. 

نه شوهر من ک یک سال و نیمه از عروسی گذشته یه بار ازش ترامادول گرفتم بزور جلوقلیون کشیدنش گرفتم الانم ک مسته... من میگم تا بچه ندارم باید خودم نجات بدم

خب اگ میخوای طلاق بگیری میتونی اینارو بگی ازمایش میگیرن مهریتم میگیری

میشه بگین چجوری ثابت کنم الان چند وقت بعدش مشخصه؟

باید فردا برم با وکیل صحبت کنم چند روز گیش صحبت کردم گفت با دلایل تو بهت طلاق نمیدن.. حالا الان مشروب خوری هم اضافه شده

خب خواهرم تو میدونی زندگیت ارزشش بالاتره... بقول خودت تو 12 سال 4 بار خورده..  نه شوهر من ک یک ...

کار خوبی میکنی