2777
2789
عنوان

از کجا بفهمیم یکی مشروب خورده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5247 بازدید | 72 پست
از کجا مشخص میشه میخوام مطمئن باشم

نداشتن تعادل و بوی دهن یعنی اطمینان و اینکه اگه وقتی خوابید خوابش خیلی عمیق باشه اگه دیدی احساسش تقویت شده مثلا خیلی مهربون و شدیدا نیاز ب س ک س داره

😔

بوی بدی میده دهنشون

با مشخصاتی که میگی خورده

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من والا اصلا تا حالا ندیدم اصلا نمیدونم چجوریه

ولی نمیشه آدم خودشو گول بزنه این علائم عادی نیست

حتی روزی ک پونزده بار فال حافظ گرفتم و گفت بهش نمیرسی، حتی اون لحظه ای ک دیدم پستای یه دخترو یکی در میون لایک کردی و عکس دونفره تون رو دیدم، حتی روزی که با یه زن جدی حرف میزدی و بازم حسودیم میشد و...تو همه ی این لحظه ها خواستم دیگه دوستت نداشته باشم، خواستم برا همیشه ب چشم ی مرده بهت نگاه کنم یه آدمی ک ول کرد رفت برا همیشه و منم گفتم ب جهنم اما نشد...من دل کندن برام عین آب خوردنه من پرم از قبر آدمهایی ک ریختمشون دور پاکشون کردم خیلی راحت از زندگیم ولی خودت بگو این حس لعنتی چرا میگه نرو همه چی درست میشه...؟؟ حالم خوبه ولی چرا ب هر کی میگم چمه میگه احمق نشو ولی من هیچ وقت احمق نشدم هیچ وقت خودمو گول نزدم هیچ وقت نذاشتم حالم بد بشه بخاطر عشقت... توی این برزخ و جنگ حسم ب آینده با واقعیت یه حسی میگه بری هم ناراحت نمیشم، ب هر حال ممنون واسه لحظه هایی ک حال دلم بد بود و خوب شد بعد اینکه تو رو دیدم، لحظه هایی ک خودتم متوجه نشدی دوستت دارم اما من خوشحال بودم... هیچ وقت نذاشتم حالم بد شه هیچ وقت و امروزم حالم خوبه بدون وابستگی بهت میدونم آخرش 20 خرداد 1405 روز عروسیمه با تو...راجب تیکر سوال نکنین عشقا  باردار نیستم
منم ندیدم حتی مشروب ندیدم اما وقتی میگی میخواسته بخوره و این علائم هم داره شک کردن نداره

اره میخواس تو خونه بخوره... 

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
نه مثل سرکه نبود یه حالتی عین انگور گندیده بود

شراب خورده

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍
بوش تنده و هوشیاریم .. گیج میزنه چشا هم قرمز میش تعادل نداره

چقدر تند؟ این در حدیه دهنش بو کنم سا مثلا با فاصله 40 سانتی باصم میفهمم

اگه کم میخوره چشماشم خمار میشه ولی اگه با فاصله کم میخوره اصلا رو چشم دیگع اثر نداره 

دفعه اوله دیدم اینجوریه... دقیقا چشاش خمار شده بود 

چجوریه بوش 

همون یه بوی تعفن حال بهم زن