2777
2789
عنوان

از کجا بفهمیم یکی مشروب خورده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5247 بازدید | 72 پست
کار خوبی میکنی

الان زنگ. زدم به بابام گفتم گفت این مسته هیچی نگو بزار بخوابه من خودم میدونم چیکار کنم

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
خب خواهرم تو میدونی زندگیت ارزشش بالاتره... بقول خودت تو 12 سال 4 بار خورده..  نه شوهر من ک یک ...

ترامادول خیلی بده خیلی

دوسش داری؟سنتی بوده ازدواجت؟

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان زنگ. زدم به بابام گفتم گفت این مسته هیچی نگو بزار بخوابه من خودم میدونم چیکار کنم

آخی بابات گناه داره😔الان کلی ناراحت شده

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍
ترامادول خیلی بده خیلی دوسش داری؟سنتی بوده ازدواجت؟

دوتا دونه قرص بود ک باز نشده بود وقتی دیدم

بعدم رفت از داروخونه کیت گرفت اومد تو خونه تست زد.. 

اره خیلی دوسش دارم

هم سنتی بود هم نبود

پسر عممه اما وقتی اومد خاستگاری اول گفتیم نه بعد با هم دوست شدیم دوباره اومد دیگه قبول کردیم

آخی بابات گناه داره😔الان کلی ناراحت شده

بابام گفت فردا اصلا به رو خودت نیار این اوه عرق خور بود اینجوری نمیشد دفعه اولشه خورده اینجوری شده گفت اتفاقا میگه بیا تو خونه بخورم بگو بیا من میرم مادر بر میدارم میارم میگم این پسر لاشیت تورو بخیر ما رو به سلامت

دوتا دونه قرص بود ک باز نشده بود وقتی دیدم بعدم رفت از داروخونه کیت گرفت اومد تو خونه تست زد..  ...

اگه دوسش داری فعلا جدا نشو

بسازش درستش کن

اگه دوسش داری فعلا جدا نشو بسازش درستش کن

من یک. سال و نیمه دارم تلاش میکنم... خانوادش دیت افرین به پشتش میزنن الانم این گوه تو خونه خواهراش خورده.. میدونی دوس داشتن کافی نیست ادم باید خودش الویتش باشه... مگه من چند بار دیگه قرار 21 ساله بشم ک پای یه ادم اسمون جل خودمو پیر کنم... من فهمیدم دوس داشتن من ذات خراب اونو نمیتونه درست کنه 

میشه بگین چجوری ثابت کنم الان چند وقت بعدش مشخصه؟ باید فردا برم با وکیل صحبت کنم چند روز گیش صحبت ک ...

نمیدونم به وکیل بگو

تا ۴۰ روز تو بدن میمونه فک کنم

بزار بخوره 

ب نفع تو تموم میشه

نمیدونم به وکیل بگو تا ۴۰ روز تو بدن میمونه فک کنم بزار بخوره  ب نفع تو تموم میشه

اره بابامم زنگ زدم همین گفت ک بزار بخوره امشب هیچی نگو عادی عادی باش انگار نفهمیدی هرچند من وقتی بیدار بود گفتم فک کنم مستی و اینا گفت نه هی طبیعی رفتار کرد

ولی خب فردا سعی میکنم به روی خودم نیارم... باید اول با وکیل صحبت کنم

اره بابامم زنگ زدم همین گفت ک بزار بخوره امشب هیچی نگو عادی عادی باش انگار نفهمیدی هرچند من وقتی بید ...

اره نگو نخور و فلان

انشالا همچی درست شه غصه نخور خواهر

اگ ازمایش ازش بگیرن مشکوک باشه ب این جیزا حق طلاق باتو میشه❤❤

انشالا خدا خودش بهترین زندگیو برات رقم بزنه🤲

اره نگو نخور و فلان انشالا همچی درست شه غصه نخور خواهر اگ ازمایش ازش بگیرن مشکوک باشه ب این جیزا ح ...

مرسی عزیزم فدات شم خواهرم 😘😘😘

خود خودشه مثل انگور گندیده هس😫

اره همون کوفت بود... فعلا به خودش نگفتم ک فهمیدم.. به بابام و خانوادش گفتم