یکم بد رانندگی میکرد و یه بار میخواست بخوره زمین البته از ساعت 5 صب بیداره شب قبلم خوب نخوابیده معذرت میخوام دهنش هم بوی ترشی میده.. البته یکم معدش هم مشکل داره.. اخه دیشب میگفت میخوام بخورم اجازه میدی ک من گفتم نه
برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بابام گفت فردا اصلا به رو خودت نیار این اوه عرق خور بود اینجوری نمیشد دفعه اولشه خورده اینجوری شده گفت اتفاقا میگه بیا تو خونه بخورم بگو بیا من میرم مادر بر میدارم میارم میگم این پسر لاشیت تورو بخیر ما رو به سلامت
من یک. سال و نیمه دارم تلاش میکنم... خانوادش دیت افرین به پشتش میزنن الانم این گوه تو خونه خواهراش خورده.. میدونی دوس داشتن کافی نیست ادم باید خودش الویتش باشه... مگه من چند بار دیگه قرار 21 ساله بشم ک پای یه ادم اسمون جل خودمو پیر کنم... من فهمیدم دوس داشتن من ذات خراب اونو نمیتونه درست کنه
نمیدونم به وکیل بگو تا ۴۰ روز تو بدن میمونه فک کنم بزار بخوره ب نفع تو تموم میشه
اره بابامم زنگ زدم همین گفت ک بزار بخوره امشب هیچی نگو عادی عادی باش انگار نفهمیدی هرچند من وقتی بیدار بود گفتم فک کنم مستی و اینا گفت نه هی طبیعی رفتار کرد
ولی خب فردا سعی میکنم به روی خودم نیارم... باید اول با وکیل صحبت کنم