2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم آخه بعد ۷سال هر روز نمیدونم زده نمیشه

سرده بده بهش

ببند به سرکه با اب اخر شبا بگووو لاغرت‌می کنه ی چیززززز بگوووو

خواهشاا پیامک خصوصی منو ببین  اصلا پیامی نیومده خسته شدممممم چی کارش کنم؟

زود عصبی میشه ولی یلحظس 

تو دعوا من انگار با خودم دعوا میکنم اصلا جواب نمیده بعدش اگه اونم مقصر باشه چون دعوا رو ادامه نمیده من قهر میکنم خودمم باید آشتی کنم نامزدیم 

اگه خودتم گرم باشی خوبه ما مثل همیم

هیییچ قربونش برم هممه شو دوس دارم 

هستا الان به چشمم نمیاد 

هر وقت دعوا کردم قهر بودم میام همشو میگم 

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده                               انگار همه دوستام افتادن کلاس A من افتادم کلاس B انگار همه رفتن اردو به جز من                                   انگارنقاشی 19 شدم           انگار دوباره 8 سالمه           انگار دوباره زورم به هیچی نمیرسه :(   

بلدنیست همدم ودلجویی کنه دوستم داره مهم براش خوبی من ولی من دلم میخاد وقتی ناراحتم بیاد کنارم بهم بگه چرا کاری که من می کنم جالب اینکه هرچی بهش فشارمیاد اول به من میگه 

معذرت خواهی نمی کنه مثلا باخرید چیزایی که دوست دارم مثلا معذرت خواسته

منم عقدم و وقتی میاد پیشم بیس چهارساعته اسموو صدا میزنه، همشم میگه لیلا بیا بشین پیشم 🤦‍♀️

خدایا گناهانمو ببخش، امیدمو ب زندگی چن برابر کن، و ازت میخام هیچ وقت سایه شوهرمو از سرم کم نکنی، کمکم کن بتونم زن بهترینی باشم، هم برای شوهرم هم برای زندگیم🙏🙏

با کوچکترین حرفی سر غذا قهر میکنه میگه دیگه غذا نمیخورم خیلی بدم میاد از این رفتارش

همسرم کاردرمانگر هستن.ارزیابی تخصصی و توانبخشی جسمی و ذهنی بیمار در مرکز.با خدمات ویزیت در منزل.

ابراز احساساتش صفره

با خونوادش خونه یکیه حریم شخصیه حد امکان رو نداریم

هرچی میشه میره میگه

هیچ خاطره مشترکی ازش ندارم

تو بهترین روزا ناراحتم کرده

عاشقم نبود و نشد خخخخخ

این شروعش 

بقیشو نمیگم

یه چیزایی رو نباید فهمید،ندونستن آرامش داره🖤  🍃🍃🍃🍃همه چی به وقتش قشنگه...💕💕                    هار بودن افتخار نداره .. با احترام جواب بدین...خارهاتونو فرو نکنین ما بازم میفهمیم خار دارین خارپشتای آفریقایی(معذرت از دوستای با فهم و شعور....مخصوص یه عده هاره)🙂💫
فکر کردی هر روز سیرمیخوره تازه میگه بزار گرمتر بسم از این کارش بیشتر لجم میگیره

شمااا سرکه بده ادویه گرم استفاده نکن برا غذاش

خواهشاا پیامک خصوصی منو ببین  اصلا پیامی نیومده خسته شدممممم چی کارش کنم؟