یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
انگار مامانم رفته بازار منو نبرده انگار همه دوستام افتادن کلاس A من افتادم کلاس B انگار همه رفتن اردو به جز من انگارنقاشی 19 شدم انگار دوباره 8 سالمه انگار دوباره زورم به هیچی نمیرسه :(
بلدنیست همدم ودلجویی کنه دوستم داره مهم براش خوبی من ولی من دلم میخاد وقتی ناراحتم بیاد کنارم بهم بگه چرا کاری که من می کنم جالب اینکه هرچی بهش فشارمیاد اول به من میگه
معذرت خواهی نمی کنه مثلا باخرید چیزایی که دوست دارم مثلا معذرت خواسته
خدایا گناهانمو ببخش، امیدمو ب زندگی چن برابر کن، و ازت میخام هیچ وقت سایه شوهرمو از سرم کم نکنی، کمکم کن بتونم زن بهترینی باشم، هم برای شوهرم هم برای زندگیم🙏🙏
با خونوادش خونه یکیه حریم شخصیه حد امکان رو نداریم
هرچی میشه میره میگه
هیچ خاطره مشترکی ازش ندارم
تو بهترین روزا ناراحتم کرده
عاشقم نبود و نشد خخخخخ
این شروعش
بقیشو نمیگم
یه چیزایی رو نباید فهمید،ندونستن آرامش داره🖤 🍃🍃🍃🍃همه چی به وقتش قشنگه...💕💕 هار بودن افتخار نداره .. با احترام جواب بدین...خارهاتونو فرو نکنین ما بازم میفهمیم خار دارین خارپشتای آفریقایی(معذرت از دوستای با فهم و شعور....مخصوص یه عده هاره)🙂💫