2777
2789

یعنی اونها هم ازدواج براشون اینهمه مهمه

یا طلاقشون چطوریه

مادر  شوهر یا خواهر چی

زندگی بدون عشق و محبت، هیچ انگیزه ای ندارد. 

همین که فرهنگ شهرامون باهم قاطی شده و قر و قاطی ملت تصمیم میگیرن کافیه خدایی

زن یا مرد بودن - جوون یا پیر بودن مهم نیست . فقط خواهشا به عنوان یه انسان برای خودتون ارزش قائل باشید . خدا دوستمون داشته و بهمون یکبار زندگی کردن هدیه داده ، ازش خوب استفاده کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رفتم تو سایت ی مدلیش کلا سوالای راجب بارداریشون و بیشتر انتخاب اسم بچس

چیزای دیگ ندارن خیلی یکنواخته😕😂😂

خداحافظ👋🏻     ■به نی نی یار گفتم یه جوری بترکونه که دیگ هیچوقت برنگردم😇💫🤍

اروپاییها ازدواجشون خیلی کمه اگه حرفهای اینجا رو درباره مادرشوهر خواهر شدهر بشنون قطعا شاخ در میارن😂

هرگز اجازه نده سکوت انتخابت باشد، وقتی که قلبت با صدای رسا با تو سخن میگوید ...

من فقط میدونم مثل ماهانیستن جاری و عروس  مادرشوهروخواهرشوهر سرشون توزندگیه هم باشه

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱

مادر د خواهر خودشون رو نمی بینند  چه برسه به مادر شوهر  یا خواهر شوهر شریک زندگی مهمه بر ...

کاش ایرانیام همینجوری بوون 

تا مجردن در به در دنبال زن یا شوهرن ،وقتی ازدواج میکنن تازه التماس که بمون خونه لابات 

تورو خدا واسه حاجتم دعا کنید 🙏