2777
2789

سلام دوستان میخوام بینیمو عمل کنم

کسی تجربه عمل با این دکتر هارو داره؟ ممنون میشم کمکم کنید: سرکارات / نوری/ محبی / افلاکی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حمیدرضا نوری

اهااا اره میشناسمش و پارسال وقتی میخواستم عمل کنم رفتم پیشش.  اصلا پیشنهاد نمیکنم. تو مطب اش یه خانوم اومده بود ما اصلا متوجه نشدیم ایشون عمل کرده انقدر که بد بود خودشم ناراضی بود میگفت بینیم گوشت اضافه دراورده

اهااا اره میشناسمش و پارسال وقتی میخواستم عمل کنم رفتم پیشش. اصلا پیشنهاد نمیکنم. تو مطب اش یه خانو ...

وای چه بد! 

شما خودتون پیش کی عمل کردین؟ من از محبی وقت گرفتم اما با توجه به پیج اینستا کارای نوری و افلاکی رو هم پسندیدم

دکتر سرکارات هم میگن کارش خیلی خوبه اما نمونه جراحی نمیذاره! 

وای چه بد! شما خودتون پیش کی عمل کردین؟ من از محبی وقت گرفتم اما با توجه به پیج اینستا کارای نوری و ...

دکتری که خوب باشه اولا اصلا نیاز به تبلیغ اینستا و بلاگر و ...این حرفا نداره   دوما از اتاق عمل و   قبل و بعد عمل ها بلافاصله و چند ماه بعدش فیلم میزاره.  و اصلا هم به پیج اکتفا نکن. باید بری حضوری از نزدیک ببینی

من یک ساله پیش احسان شفیعی عمل کردم  انقدر راضیم که حد نداره.  کلی رضایت توی پیجش هست   سبک نیمه فانتزی رو به طبیعی عمل میکنه

منم گول پیج نوری رو خوردم رفتم از نزدیک دیدم وضع خرابه. پارسال ۳۰ میگرفت

مبارک باشه، دو تا دختر عمه هام پیش شفیعی عمل کردن بینی هاشون خیلی شیک و کیوت شده 

اما من چون صورتم بزرگ فک کنم سبک کاملا طبیعی بیشتر بهم بیاد 

پس نوری رو کلا بیخیال شم 

مطب سرکارات یه بار رفتم کاراش خوب بود اما اخیرا یه استوری از پیجش دیدم در حال باز کردن گچ خیلیی پره های بینی پایین و بزرگ بود… ترسیدم، محبی و افلاکی هم طبیعی عمل میکنن 

مبارک باشه، دو تا دختر عمه هام پیش شفیعی عمل کردن بینی هاشون خیلی شیک و کیوت شده اما من چون صورتم بز ...

منم صورتم بزرگ و پهنه متناسب صورتم عمل کرده اصلا فکر این چیزا نباش.دکتر خودش میدونه چی بهت میاد و سبکی که خودت دلت میخواد رو درنظر میگیره. 

رااستی پیش هرکی عمل کردی حتما بگو نوک بینی رو یکم بالاتر بگیره که وقتی بعد چند وقت نوک بینی افت پیدا کرد  نوک اش افتاده نشه

اگه دخترعمه هات راضی ان ریسک نکن واقعااا عمل بینی خیلی ریسکه هم هزینه ش بالاست هم اگه خدای ناکرده خوب در نیاد  ادم افسرده میشه

منم صورتم بزرگ و پهنه متناسب صورتم عمل کرده اصلا فکر این چیزا نباش.دکتر خودش میدونه چی بهت میاد و سب ...

درسته 

از زمانی که ویزیت شدی تا عملت چقد طول کشید؟  

بینی من کاملا بالاست نوکش،  واسه همین اصرار دارم پیش کسی عمل کنم که اصلا بالا نبره، یه کجی داره تیغه بینیم و استخون کنار بینیم پهنه 

نوکش نیاز به جمع شدن داره ولی بالا رفتن هرگز 😆