2777
2789
عنوان

یه سوال زنونه داشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 25 پست
ژل فوم بهداشتی چی هست؟

سایت خرابه؟

عکسشو میذارم ببین عکس محصولو 

برای رسیدن به فردی که دوستش دارم و عاشقشم صلواتی بفرستید😘😍 کاربری دومم (divinegirl79) توسط چندتا آدمای حسود و مریض سایت ترکیده شد و انشالله خدا به راه راست هدایتش کنه😂 دختر هتروکرومیایی که عاشق چشماشه و هیچوقت و اصلا و ابدا لنز نمیذاره 😂♥️ کاربری دومم همین امضام بود😊 هرکی تو این سایت از حرف رک من بدش میاد و با من مشکل داره بهتره وقتشو برای ریپلای کردن پست منو نذاره و وقتی برای ریپلای و اومدن تاپیک من تلف نکنین😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از درمان های خانگی استفاده.

اول اینکه تو خونه لباس زیر نپوش.سعی کن بیشتر دامن بپوشی بدون شلوار.بعدم سرویس که میری خودتو با دستمال توالت خشک نکن.چند تا تیکه پارچه ی نخی برش بزن بعد هر بار استفاده با صابون بچه بشور و روی بخاری خشک کن.

بعدش اگه بتونی عسل طبیعی گیر بیاری با سرنگ کمی وارد واژن بکن و بزار بمونه همه ی عفونتارو میکشه بیرون.

یا یه حبه سیر پوست بکن مثل شیاف بزار بمونه حدود یکساعت بعد برو سرویس خودش میفته

۹.۹.۹۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد خدارو شکر
خیلی بده من شنیدم که چسبندگی رحم میاره و باعث نازای میشه

من مجردم خیلی میترسم

به بعضیام باس گفتی اونی که برات کف میکنه دلستره نه من😛😜😝                                                            ❤گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤                                                                        
مرسی ازت حتما میگیرم

خیلی خوبه خودم راضی اج 

برای رسیدن به فردی که دوستش دارم و عاشقشم صلواتی بفرستید😘😍 کاربری دومم (divinegirl79) توسط چندتا آدمای حسود و مریض سایت ترکیده شد و انشالله خدا به راه راست هدایتش کنه😂 دختر هتروکرومیایی که عاشق چشماشه و هیچوقت و اصلا و ابدا لنز نمیذاره 😂♥️ کاربری دومم همین امضام بود😊 هرکی تو این سایت از حرف رک من بدش میاد و با من مشکل داره بهتره وقتشو برای ریپلای کردن پست منو نذاره و وقتی برای ریپلای و اومدن تاپیک من تلف نکنین😉
حتما زودتر برو دکتر که خوب بشی چون بعد از اینکه ازدواج کنی بدتر میشه

آره باید برم خلاص شم از دستش بیچارم کرده

به بعضیام باس گفتی اونی که برات کف میکنه دلستره نه من😛😜😝                                                            ❤گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤