2777
2789
عنوان

آیا خدا به من پشت کرده؟

237 بازدید | 27 پست

چندسالی هست که شرایطم روز به روز بدتر میشه(8سال)

اوایل خیلی دعا و نماز میخوندم ولی وضع فقط بدتر و بدتر میشه

الان خودم یه جورایی با خدا قهرم و دیگه حتی دلم نمیاد نماز بخونم

تمام اون چیزایی که برام ارزش داشتن رو از دست دادم

نمیدونم چرا خدا هیچ کاری نمیکنه؟

واقعا خسته شدم!به مرز خفگی رسیدم

منم اونجوری شدم...ی روزای نمازم سرجاش بود همه چیم 

ی اتفاقای افتاد .

ب کل عوض شدم...

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اعتقادمو کلا از دست دادم

آن لحظه میمیری که صدا کنی مادر اما کسی نباشد که بگوید جانم!مامانم دلتنگ اون صورتی هستم که نمیدانم خاک با آن چه کرده😭از اول دی ماه هیچ تاپیکی نخواهم زد و در هیچ تاپیکی شرکت نخواهم کرد ... به امید رسیدگی به سایـــت 

سلام عزیزم من نمیدونم واس چی این اتفاق افتاده واست یا موضوع چیه صلاحت چیه خدا داند

یچیزی رو خوب میدونم خدا هیچ وقت ب بنده هاش پشت نمیکنه

امیدوارم همه ب زودی. طعم دلنشینی خوشبختی ب زندگیشون برگرده

سلام عزیزم من نمیدونم واس چی این اتفاق افتاده واست یا موضوع چیه صلاحت چیه خدا داند یچیزی رو خوب مید ...

منم قبلا به این حرفا دلم گرم بود اما وقتی میبینم منی که خیلی گناه هارو نکرده بودم اینقدر شدید مجازات میشم و بعضی از دوستام که هرشب بغل یکی هستن و در فسق و فجور غرقن،روز به روز پیشرفت میکنن،خیلییی زیاد دلم میگیره

یه جورایی به قرآن هم شک دارم

از رحمان رحیم فقط جبار کبیرش به ما رسیده:/

دقیقا مث منی

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
دقیقا مث منی

خب چیکار کنیم؟

هرچی روان پزشک و روان شناس خوب بوده رفتم

اما وقتی هر روز وضعیت بدتر میشه،اصلا یه اتفاقای عجیب غریب رخ میده،چطور میتونم آروم باشم

از خودکشی هم میترسم

منم قبلا به این حرفا دلم گرم بود اما وقتی میبینم منی که خیلی گناه هارو نکرده بودم اینقدر شدید مجازات ...

عزیزم شاید تو داری امتحان پس میدی واس سنجیده شدن اعتقادت اما اونایی ک گناهکارن مثل کسایی ک کفتی تقاص پس میدن ب موقش تو از کجا میدونی الان حالشون چطوره شاید هنوز وقت مجازاتشون نرسیده نگران نباش تقاص پس میدن یکی تو سایت گفته بود ۱۵ سال پیش یکی با احساساتش بدجوری بازی کرد ۱۵سال بعد اون اتفاق واسش افتاد بدجوری تقاص پس داد ۱۵ سال طول کشید اما تقاص پس داد

خب چیکار کنیم؟ هرچی روان پزشک و روان شناس خوب بوده رفتم اما وقتی هر روز وضعیت بدتر میشه،اصلا یه ات ...

نمیدونم منم دارم همه راه ها رو امتحان میکنم ولی چیزی عوض نشده

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
عزیزم شاید تو داری امتحان پس میدی واس سنجیده شدن اعتقادت اما اونایی ک گناهکارن مثل کسایی ک کفتی تقاص ...

خیلی سعی کردم خودمو با این چیزا آروم کنم ولی در واقع فقط داشتم خودمو گول میزدم

این حجم از مجازات و امتحان های سخت،عادلانه نیست

خیلی سعی کردم خودمو با این چیزا آروم کنم ولی در واقع فقط داشتم خودمو گول میزدم این حجم از مجازات ...

خب من ک نمیدونم مشکلت چیه شاید ی اشتباهی کردی یادت نیست شایدم--چی بگم نمیدونم فقط خدا میدونه برات آرزوی صبر میکنم ارزوی خوشبختی و برگشتن اعتقاداتت

منم مشکلات زیادی تو زندگیم داشتم خیلی زیاد ولی چارش کفر گفتن نیست 

من معتقدم هر بلایی که سر ما میاد بازخورد کارهایی گذشتمونه ربطی به خدا نداره

گنه نکرده آدمی تقاص پس نمیدهد