2777
2789

بچه ها منو همسرم مثل قبل نیستیم اصلا انگار فقط دوتا هم خونه هستیم نه محبتی نه توجهی هیچی راستش من انتطار داشتم اون  بهم محبت توجه کنه وقتی میبینم اون هیچ رفتاری نمیکنه منم سرد میشم ازش هیچ محبتی نمی تونم بهش بکنم تازه خودمم خیلی زود رنج حساس هستم واسه خیلی از رفتار هاش ناراحت میشم مثلا یه نمونه بگم رفته بودیم گردش با جاریم اینا بعد شوهرم جوجه درست کرد خوردیم زیاد بود يکمش مونده بود شوهرم دو سه بار برگشت سمت جاریم گفت سیر شدید نشدید بازم درست کنم ولی یه بارم ازم من نپرسید درحالی که من اکثرا از همشون کمتر میخورم همش فکر بچه هام هستم اونقدر از این رفتارش ناراحت شدم که نگو حتی بعدش بهش هم گفتم برگشت گفت تو همش فکر بازی هستی هی باید بهت گفت بخور بخور گفتم یعنی اینکه به فکر بچه هامون هستم که بخورن گرسنه نباشن یعنی بازی کردن مگه بچه های تو نیستن (پسرم خیلی خیلی بد غذاست هیچی نمیخوره همش باید دنبالش دوید تا یه لقمه غذا بخوره مخصوصا وقتی تو جمع باشه )همین رفتار هاش باعث میشه ازش سرد بشم به نظرتون چیکار کنم از این که به هم هیچ توجهی نداریم سرد شدیم خیلی ناراحتم به نظرتون چیکار بکنم

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب مشخصه ادم به کسی که باهاش رودروایسی داره تعارف میکنه

ناراحتی نداره

میگفتی فلانی برا بچه هام بذار

دیگه شما که با هم غریبه نیستید منتظر تعارفی

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
جفتتون چندسالتونه

سنمون کم نیست من 26 اون 36

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 

عزیزم اینجور وقتا باید زودتر واکنش نشون بدی. حساس نشو ولی به وقتش حرفتو بزن. مثلا همونجا میگفتی به من نمیگی برات درست کنم؟ اینجوری متوجه میشه هواتو داشته باشه. اون بی فکره شمام حساسی . گیر بدی خودت اذیت میشی همه کارا که با منظور انجام نمیشه. الکی سرد نشو شوهرتم حرفش زیاد بد نبوده یه چیزی گفته مهم نیس 

یا اون علاقه هه کم شده یا اینکه چیزی ازت دیده باهاش حرف بزن دریت بگو چرا یه مدت یه حالی شدی

فکر میکنم هیچ کدوم مثل قبل هم دیگه رو دوست نداریم 

همسرتون بیشتر احتیاج به توجه داره نگو خب اون پدر شده نه اونجوری نیست هنوز یه پسر بچه پنج ساله س که نیاز به محبت داره بچه هارو دنبالشون نکن واسه غذا موقع شام میشه بزار جلوشون خودشون بخورن عادتشون دادی که حتما باید دنبالشون کرد تا غذا بخورن اول بشین کنار همسرت غذاتو بخور بعد وقتتو بزار برای اونا ... اون میبینه همه ی توجهت به بچه هاس خب طبیعی حسادت کنه چون دوست داره 

معلومه اون از رفتارای تو خسته شدهبشینید با هم دیگه حرف بزنید راجبش. کسی جز خودتون نمیتونه حلش کنه

از رفتار های من ؟منم از رفتار های اون خسته شدم به جای این که فکر بچه خودش باشه فکر دیگرانه اکثرا همینه چون من فکر بچه هام میشم آقا تازه ناراحتم هست 

خب مشخصه ادم به کسی که باهاش رودروایسی داره تعارف میکنهناراحتی ندارهمیگفتی فلانی برا بچه هام بذاردیگ ...

منتظر تعارف نیستم من گفتم به فکر بقیه بود فکر من نبود تعارفی نداشتیم همگی باهم گردش رفته بودیم مهمون خونم نبودن که رودربایستی داشته باشیم عزیرم اگه اونا گرسنه بودن برادر شوهرم پا میشد درست میکرد لازم نبود این 3 بار ازشون بپرسه اونا تعارفی نیستن اصلا