2777
2789
عنوان

آپلود عکس

819 بازدید | 68 پست

خانوم های محترم سایت لطفاً بهم کمک کنین.میخوام یه عکس آپلود کنم نمیشه.دور روزه که همش درگیرشم. داخل همین جایی که مینویسیم متن ها رو یه گزینه هست کنار آدمک که عکس کوه و خورشید داره مگه اون نیس ؟ منکه میزنم نمیشه نمیاره

درود عزیزم 

عکس نقاشی  که در تاپیک من گذاشتید باز نمیشه 

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام

ببخشید بی اجازه اومدم تاپیکتون

همسرم به مادرش گفته اگه قول میده تغییر کنه برید دنبالشون بیاریدشون

خودش نمیخواد بیاد در صورتی که منم حرف دارم که بزنم، به مادرش گفتم منم حرف دارم وقتی اون نیاد به کی بزنم حرفامو؟  گفت تو برگرد یه مدت که گذشت کم کم با زبون خوش حرفاتو بهش بزن

ولی من نمیخوام اینجوری برگردم

به زور تهدید آوردتم خونه ی بابام گذاشته کلی حرف و تهدید و ... کرده پشت سرم به خونواده ش و اون پسرعموی ... ش و خانمش کلی حرف زده بعد نمیخواد حرفای منو بشنوه میخواد همینجوری با پای خودم برگردم

از نظرش خودش هیییییییچ ایرادی نداره

و هیچ تغییری رو در خودش لازم نمیبینه 

این وسط دخترمم هست

نمیدونم چیکار کنم 💔💔😔😔😔

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

سلام ببخشید بی اجازه اومدم تاپیکتون همسرم به مادرش گفته اگه قول میده تغییر کنه برید دنبالشون بیاری ...

اشکالی نداره عزیزم،یکم پافشاری کن ، نترس باش ، اینطوری قرار نیس همه چیز بهم بریزه و بترسی شاید لج کنه ، نشون بده که دوس داری زندگیتو و اگر اونم زندگیشو دوس داره حرفاتو بشنوه و بابت اینکه تو رو آورده گذاشته خودشم بیاد که فردا باز همین کار رو نکنه و یکم غرورش مث الانیکه غرور شما رو شکسته بشکنه غرورشو ، نمیتونه یه زنگ بزنه ؟! مادرشو میفرسته ؟!!!! پس خیلی خودخواه و مغروره ، یکمی جرعت بخرج بده و مث خودش باش ، منتها بدون دعوا و بحث بگو که بابت اینکه منو گذاشته دلخورم و خودش باید پا پیش بزاره و بزنگه یا بیاد تا منم حرفا مو بگم ، من زندگی مو دوست داشتم و دارم ، همین تا هر کی هم فهمید محکوم نشین که اشتباه از شما بوده و ایشونم بدونه هر رفتاری قرار نیس تاوان نداشته باشه ، امیدوارم موفق باشین

اشکالی نداره عزیزم،یکم پافشاری کن ، نترس باش ، اینطوری قرار نیس همه چیز بهم بریزه و بترسی شاید لج کن ...

ممنونم گلم

اره همینکارو کردم گفتم اینجور باهام رفتار کرده به زور تهدید از خونه آورده خونه ی بابام گذاشته رفته و کلی حرف و تهدید و ... الان میخواد بدون اینکه حرفای منو هم بشنوه یا حتی خودش بیاد برگردم؟؟ نه نمیشه

بعد هم من واقعا ازش میترسم از کجا معلوم نرم خونه اون دوباره باهام اونجور بدرفتاری نکنه ؟ یا حتی بدتر نشه؟

با مشاور تلفنی هم صحبت کردم گفتن باید برید مشاوره، اگه بدون اینکه یه چیزایی بینتون حل بشه برگردی یه مدت دیگه باز این مساله تکرار میشه

ولی اون اصلا به مشاوره اینا اعتقادی نداره، فکر نکنم قبول کنه.

قراره به مادرش بگم بهش بگه.

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

ممنونم گلم اره همینکارو کردم گفتم اینجور باهام رفتار کرده به زور تهدید از خونه آورده خونه ی بابام گ ...

بله همین ها رو بگید بدون گفتن فرعیات و چیزای دیگه تا اصل مطلب گم نشه و به قول خودمون فک نکنه تو سری خورین و بیشتر هنوز خودشو بالا بگیره و بگه من همینم و تو هم باید همونی که من دوست دارم باشی ، و بخواد بهتون بفهمونه که همیشه من در اولویتم و بخوای برخلاف اونچه که من میخوام باشی باید از خونه پرت بشی بیرون ،،، یه پیام هم نمیده خودت سر نخ رو بگیری ؟ اون موقع هر چی دلت میخواد بگو ولی اگه مامانش میاد احترام مامانو بزار جلوش به پسرش فحش ندین  نفرین و ... هم نه فقط با همین چند کلمه بفهمون که با منطقین و زندگیتونم بابت بچه میخوایین 

بله همین ها رو بگید بدون گفتن فرعیات و چیزای دیگه تا اصل مطلب گم نشه و به قول خودمون فک نکنه تو سری ...

اون که پیاماش فقط تهدید و بد حرف زدنه نمیخوام با پیام باهاش صحبت کنم، هربار خواستم با همین پیام با زبون خوش حرف بزنم فایده ای نداشته، چاره ش فقط همون مشاوره ست.

والا هیچوقت پیش مادرش جز اون مواردی که خود مادرش میدونه چیزی نگفته م اهل بی احترامی و نفرین و فحش اینا هم اصلا نیستم.

به مادرشم فقط گفتم فقط اون نیست منم حرف دارم وقتی خودش نمیاد به کی بزنم حرفامو؟

دیگه باید به همون مادرش بگم درمورد مشاوره

راه دیگه ای نیست واقعا 

شما جواب پیاماشو چی دادید ؟ 

هیچوقت نه توهین کرده م نه چیزی

خیلی عادی حرفای معمولی زده م کاملا خونسرد

فقط یه بار یه حرفایی زد که منم گفتم منو نشناختی بعد گفتم منم مثل تو فقط تو نیستی که یه روی بد داری.

حرف بدم فقط و فقط همین دو تا بوده

هیچوقت نه توهین کرده م نه چیزی خیلی عادی حرفای معمولی زده م کاملا خونسرد فقط یه بار یه حرفای ...

اها گفتم شاید فحش دادین خوردش کردید میترسه بیاد روبرو بشه  همیشه یادتون باشه اگر تهدیدی میکنین یا حرفی میزنین حتماً حتماً عملی کنین وگرنه وجه خودتون خراب میشه حرفی نزنین که نتونین روش وایستین اینطوری طرف باخودش میگه داره زر میزنه پس یکم اقتدار و کله شقی لازمه ، من و شوهرم اوایل هیچ گاه توهین نمیکردیم بهم بعد چند سال اول ایشون شروع کرد و من چیزی نمیگفتم چند باری که شروع کردن به گفتن به روش آوردم که ببن تو خودت داری شروع میکنی من تا بحال نمیگفتم پس انگار دوست داری بشنوی خودت ، دفعه بعدی که گفت منم جواب دادم دفعه بعدی توی دعوا ها قبل اینکه اون شروع کنه من میگفتم بعدم به روش میاوردم آره آره خودت دوس داری فحش و ... دفعه بعدی تکرار نکردم دیدم اونم دیگه تکرار نمیکنه ،،، خودتون باید روش خودتونو پیدا کنین

اها گفتم شاید فحش دادین خوردش کردید میترسه بیاد روبرو بشه    همیشه یادتون باشه اگر تهدیدی ...

نه بابا

فکر نکنم تمام عمرم فحشی داده باشم، یادم نمیاد اصلا.

الانم نمیخوام همینجوری برگردم باید یه چیزایی حل بشه منم کوتاه نمیام