2777
2789

سرویس خوابم قهوه ای سوخته با لمسه . هم زود گردو خاک میگیره هم ضربه خوردگی داره.

دلم میخواد پارچه لمسشو عوض کنم و رنگ سفید بزنم تخت و میزآرایش .

کسی تجربه داره ؟ اتاقم ۹ متری دلم گرفته.

تنوع می‌خوام.

به نظر چقد هزینه میبره

تجربشو ندارم😄

کاربری دوممه  برای آزادیم صلوات  میفرستی  فرستادیریپلی کن منم برات بفرستم مثله عددیک تو جدول ضرب باش به هرکسی به اندازه خودش بها بده🙌تهمت مثله زغاله اگه نسوزونه سیاه میکنه🚶‍♀️🚶‍♀️چه سخته محرم ترین آدم بهت نامحرم ترین باشه برات💔

چون رنگ روشن میخوای بزنی باید چند دست رنگ بزنی حتما هم قبلش بتونه بزن جاهایی که ضربه خورده

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر همه ی وسایل چوبیش و خودش تو خونه سفید کرد حتی ساعتش و 🤭 البته اون خیلی هنرمنده

با چ رنگی رنگ کرد

کاربری دوممه  برای آزادیم صلوات  میفرستی  فرستادیریپلی کن منم برات بفرستم مثله عددیک تو جدول ضرب باش به هرکسی به اندازه خودش بها بده🙌تهمت مثله زغاله اگه نسوزونه سیاه میکنه🚶‍♀️🚶‍♀️چه سخته محرم ترین آدم بهت نامحرم ترین باشه برات💔

من انجام دادم سه سال پیش 

قهوه ای سوخته بود دادم برام سفیدش کردن 

قسمت لمسه هم دراوردم بردم دادم همون سایزی لمسه سفید برام درست کردن 

.خُڋا‌ݕَڔٰاےِݦَݧ‌ْڬٰاڣٖیښٺ❤
خواهر همه ی وسایل چوبیش و خودش تو خونه سفید کرد حتی ساعتش و 🤭 البته اون خیلی هنرمنده

جدی میگی ، یعنی تو خونه میتونم

چند سال بعد عروسی این کار کرد؟

وسایل چوبی بود یا ام دی اف؟

عکس داری؟

با چه نوع رنگی؟

با غلطک یا قلمو؟

خودش تنها یا همسرش کمک کرد؟

الان مثل کارهای آماده بازاری شده یا نشون میده رنگه؟

خواهش میکنم کمکم کن.

من انجام دادم سه سال پیش  قهوه ای سوخته بود دادم برام سفیدش کردن  قسمت لمسه هم دراوردم ب ...

وای چه خوب . چند سال بعد عروسی اینکار کردی؟

سه سال پیش چقد هزینه شد؟

الان راضی هستی ، لک نمیشه ، رنگ پس نمی‌دهد ، زرد نشده؟

مثل آماده های بازاری شده؟

الان راضی تری یا قبلش؟

لمسهسفید زدی ، یکدست سفید خوب شده؟

خواهش میکنم راهنماییم کن.