الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
لحظه به لحظه زندگیم سایه یه نفر با منه،حتی پستی که میخونم یا کامنتی که میذارم❤فرشته نگهبان،رفیق،یار و حامی منه❤ما یه روح هستیم در دو بدن❤نکند اینهمه بد قلب مرا سست کند
واسه خودت میگم،یه بنده خدا از روی دلسووووووزییییییی دقت کن دلسوزی به دوستش که یه حرفی روخیلی پشتش میزدن رو بهش گفته فلان حرف پشتته حواست باشه،الان اون دوستم میگه دقیقا زندگیش بدتر ازمن شده،جهنمه ،پس حواستو جمع کن،حالا خود دانی،بازم خواستی نمک بریز رو زخم ادما
واسه شفای شوهرم یه حمد یایه صلوات میگی،شاید بادعای شما خوب شد😘
عزیزم ما فقط میتونیم باهاش همدردی کنیم،بهتر نیست مشکلاتشو بهش یادآوری نکنیم؟
گاهی وقتا آدما لبه پرتگاه وایسادن با یه حرف از طرف ما هرچند بی منظور پرت میشن پایین و تمام.
لحظه به لحظه زندگیم سایه یه نفر با منه،حتی پستی که میخونم یا کامنتی که میذارم❤فرشته نگهبان،رفیق،یار و حامی منه❤ما یه روح هستیم در دو بدن❤نکند اینهمه بد قلب مرا سست کند
مشکل من دقیقا همینه،من راه حل خواستم،اینجا ماشالا فقط قضاوت وحرفای نامربوط وخلاصه هرچیزی جز را حل میدن به ادم،من الان فقط میترسم بچه اولم رو بیخیالی کردم زود دنیا اومد همش تا شش ماه تو راه دکتر بودم وگرنه خدای من شاهده میرم سرکار،منت هیچ کسیم نمیکشم،نونم رو عرضه دارم دربیارم،هم چرخکاری بلدم هم ارایشگرم،ولی الان نمیدونم چیکار کنم
عزیزم ما فقط میتونیم باهاش همدردی کنیم،بهتر نیست مشکلاتشو بهش یادآوری نکنیم؟ گاهی وقتا آدما لبه پرت ...
مشکل این خانوم قضاوت بیجاست،واقعا بدبختن این ادما چون باید باکفشای ادم راه برن تابفهمن درک کنن،شایدم فقط امروز تو تایپیک من اینطور گفته که خدا اهلش کنه،وگرنه بد روزگاری خواهد داشت بااین نوع صحبت کردن ودل شکستن
مشکل من دقیقا همینه،من راه حل خواستم،اینجا ماشالا فقط قضاوت وحرفای نامربوط وخلاصه هرچیزی جز را حل می ...
بذار دنیا بیاد بعد برو سرکار،من جای شما بودم روش حرف زدنم با شوهرمو عوض میکردم اگه همیشه غر زدی این بار با آرامش باهاش حرف بزن،خیلی ها بارها و بارها باختن و باز تونستن بلند شن و از نو شروع کنن،یه بار تونست پول جمع کنه بازم میتونه