2777
2789
عنوان

توروخدابیایین بگین من چیکارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 915 بازدید | 69 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام،رفتم سامانه،میگه ادرس یافت نشد ،چرا؟؟

سلام اینه آدرسشhttps://check.itoll.ir

لحظه به لحظه زندگیم سایه یه نفر با منه،حتی پستی که میخونم یا کامنتی که میذارم❤فرشته نگهبان،رفیق،یار و حامی منه❤ما یه روح هستیم در دو بدن❤نکند اینهمه بد قلب مرا سست کند
سلام اینه آدرسش https://check.itoll.ir

همونه ولی صبح ارور میزد،ببخشید شماره تلفن باید به اسم خودمون باشه،چون خطم به اسمم نیست

واسه شفای شوهرم یه حمد یایه صلوات میگی،شاید بادعای شما خوب شد😘
همونه ولی صبح ارور میزد،ببخشید شماره تلفن باید به اسم خودمون باشه،چون خطم به اسمم نیست

نه عزیزم مال منم ب اسم خواهرمه فقط عکس کارت ملی و شماره شبا باید مال خودت باشه،آره بعضی وقتا ارور میزنه،امروز ساعت ۱۲ فقط پلاک بود،بخاطر قرنطینه خیلی کم شده

لحظه به لحظه زندگیم سایه یه نفر با منه،حتی پستی که میخونم یا کامنتی که میذارم❤فرشته نگهبان،رفیق،یار و حامی منه❤ما یه روح هستیم در دو بدن❤نکند اینهمه بد قلب مرا سست کند
نه عزیزم مال منم ب اسم خواهرمه فقط عکس کارت ملی و شماره شبا باید مال خودت باشه،آره بعضی وقتا ارور می ...

مرسی عزیزم،چه جالب سیم کارته منم به اسمه خواهرمه،روزی چقدر میشه کار کرد بااین شرایط؟؟

مرسی عزیزم،چه جالب سیم کارته منم به اسمه خواهرمه،روزی چقدر میشه کار کرد بااین شرایط؟؟

نمیشه گفت چقد هفته پیش ۱۰ تومن این دو سه روز وقت نداشتم فقط ۶ تومن زدم

کاش قرنطینه تموم بشه😥

ماه پیش چون دیر پولا رو دادن انگیزه نداشتم کار کنم فقط ۲۶۵ بعد که دادنش پشیمون شدم😂

نمیشه گفت چقد هفته پیش ۱۰ تومن این دو سه روز وقت نداشتم فقط ۶ تومن زدم کاش قرنطینه تموم بشه😥 ماه ...

سلام،رفتم توش،میگه کدامنیتی صحیح نیست چیکارکنم

[QUOTE=166705606]سلام،رفتم توش،میگه کدامنیتی صحیح نیست چیکارکنم[/QUOTEپلاک ثبت کردی؟

باید بزنی رو مربعی که پایین پلاک ها میاد بعد مثلا میگه چراغ راهنمایی رو تو تصویر مشخص کنید تو باید تیک بزنی چراغ رو 

یا مثلا مینویسه تاکسی رو پیدا کنید ۳ تا عکس از تاکسی موجوده باید تیک بزنی

آنتی رباته باید حلش بکنی که مشخص بشه شما ربات نیستین

سعی کن عددی که نمیتونی بخونی وارد نکنی و بزنی تغییر تصویر چون اشتباهات به یه حد خاصی که برسه بلاک میشی