2777
2789
عنوان

توروخدابیایین بگین من چیکارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 915 بازدید | 69 پست
مشکل این خانوم قضاوت بیجاست،واقعا بدبختن این ادما چون باید باکفشای ادم راه برن تابفهمن درک کنن،شایدم ...

این خانوم منظور بدی نداشت و در اصل حقیقت رو گفت ولی وقتی کار از کار گذشته بهتره چیزی نگیم،درسته با یه بچه راحت تر میشه طلاق گرفت تا دو تا

حالا شمام ازشون دلگیر نشو

لحظه به لحظه زندگیم سایه یه نفر با منه،حتی پستی که میخونم یا کامنتی که میذارم❤فرشته نگهبان،رفیق،یار و حامی منه❤ما یه روح هستیم در دو بدن❤نکند اینهمه بد قلب مرا سست کند
بذار دنیا بیاد بعد برو سرکار،من جای شما بودم روش حرف زدنم با شوهرمو عوض میکردم اگه همیشه غر زدی این ...

افرین به حرف زدنت،رحمت به شیر مادرت،من دقیقا همینم که گفتی،غر زیاد میزنم،این راه حل رو بتونم انجام بدم یکی از بهترین راههاست توی این وضعیتم

واسه شفای شوهرم یه حمد یایه صلوات میگی،شاید بادعای شما خوب شد😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افرین به حرف زدنت،رحمت به شیر مادرت،من دقیقا همینم که گفتی،غر زیاد میزنم،این راه حل رو بتونم انجام ب ...

قربونت برم❤برو سامانه چک آیتول ثبت نام کن خیلی راحت با گوشیت پول در بیار ولی خب این روزا بخاطر قرنطینه و تعطیلی تقریبا تعطیله

لحظه به لحظه زندگیم سایه یه نفر با منه،حتی پستی که میخونم یا کامنتی که میذارم❤فرشته نگهبان،رفیق،یار و حامی منه❤ما یه روح هستیم در دو بدن❤نکند اینهمه بد قلب مرا سست کند
این خانوم منظور بدی نداشت و در اصل حقیقت رو گفت ولی وقتی کار از کار گذشته بهتره چیزی نگیم،درسته با ی ...

گفتم خدا اهلش کنه،من مخصوصا الان خیلی دلم زود میشکنه،اشکام میریزه

گفتم خدا اهلش کنه،من مخصوصا الان خیلی دلم زود میشکنه،اشکام میریزه

بخاطر تغییرات هورمونیه عزیزم،شما مادر دو فرزندید باید محکم و قوی پیش برید❤

قربونت برم❤برو سامانه چک آیتول ثبت نام کن خیلی راحت با گوشیت پول در بیار ولی خب این روزا بخاطر قرنطی ...

چی هست؟؟

چی هست؟؟

مربوط به راهنمایی و رانندگیه سامانه ثبت پلاک ماشین،تایپ هم داره البته

این روزا خیییییلی کم پلاک میذاره ولی پول نتت هم بشه بهتر از هیچیه

عضو کانالش شو قشنگ توضیح داده تو نت هم سرچ کن

برا ثبت نام هم بنویس سامانه چک آیتول

قبل قرنطینه ساعت ۱۲ ظهر ۳بعد از ظهر،۶عصر،۹شب،۱۲شب،۳نیمه شب،۶صبح،۹صبح پلاک میذاشتن البته باید این ساعت ها چک کرد همیشه هم نمیذارن

این هفته دو بار پلاک بارگذاری کردن دیشب ساعت ۹ پلاک بود ۸ هزار تومن تونستم کار کنم،پولش کمه ولی هم سرگرمیه هم اعصابتو با نوشتن اعداد آروم میکنی

مربوط به راهنمایی و رانندگیه سامانه ثبت پلاک ماشین،تایپ هم داره البته این روزا خیییییلی کم پلاک میذ ...

ممنون😍😍

ممنون😍😍

ماه قبل ۲۶۵ کار کردم 😍

هر وقت سوال داشتی میتونی ازم بپرسی❤

ماه قبل ۲۶۵ کار کردم 😍 هر وقت سوال داشتی میتونی ازم بپرسی❤

خیر ببینی الهی،ا😗😚🙏🙏الان برم سایتش ثبت نام بایدکنم،چی میخواد؟

خیر ببینی الهی،ا😗😚🙏🙏الان برم سایتش ثبت نام بایدکنم،چی میخواد؟

کد ملی،عکس از کارت ملی و شماره شبای کارتی که میخوای پول ب حسابت بیاد

عکس کارت ملیت نباید حجمش زیاد باشه وگرنه بارگذاری نمیشه

برا تسویه حساب باید کاربریت تایید بشه معمولا یه هفته ای تایید بشه اگه مراحل رو درست بری

برا تایید شدن هم کارت ملی و شماره شبا اجباریه

کد ملی،عکس از کارت ملی و شماره شبای کارتی که میخوای پول ب حسابت بیاد عکس کارت ملیت نباید حجمش زیاد ...

چه طوریه کارش؟؟

چه طوریه کارش؟؟

آسونه فقط پلاک هایی که خودشون میذارن رو باید ثبت کنی

هی هی سخته شرایطط چرا نمیری برا خاطر بچه یا دوسش داری یا حمایت کننده ایی نداری

نمیرم چون بچه دارم،یه سری مشکلات تقصیر خودمه،ومیترسم پشیمون شم بیشتر بخاطر بچه،و بخاطر اینکه اخلاق مامانمو دوس نداشتم بااین ازدواج کردم یعنی خونه بابامم دل خوش ندارم،شوهرمم که پدرومادرپیر داره هیچکس تره بحرفشون خورد نمیکنه،وچون دوست نداشتن من عروسشون بشم باهام بدن مخصوصا خواهرشوهرا(البته اونا عروس بزرگتره قبل من رو که خودشون انتخاب کردنم باهاش بدا)۵تا جاری دارم ۴تامون باهاشون مشکل داریم،اون یکی هم اصلا شوهرشو ورداشته رفته،رابطه بااونا وکسی نداره،فقط اونو میگن خوب