2777
2789
عنوان

توروخدابیایین بگین من چیکارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 915 بازدید | 69 پست
وای حالا چی‌ کار منی بگو باشه من میرم با همین بچه تو شیکم و بچه ۸ ساله کلفتی میکنم چون غیرت دارم اشک ...

کجابرم؟؟خونه بابامم دو تاخواهرام هستن،ومادرم،از زخم زبون اونا چیکارکنم؟گفتن بااین ازدواج نکن،اخه باهم دوست بودیم

واسه شفای شوهرم یه حمد یایه صلوات میگی،شاید بادعای شما خوب شد😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کجابرم؟؟خونه بابامم دو تاخواهرام هستن،ومادرم،از زخم زبون اونا چیکارکنم؟گفتن بااین ازدواج نکن،اخه باه ...

بگو میرم کلفتی خونه مردم اصلا اشکال نداره پول در میارم با بچه هام میخورم اشکالی نداره غیرت دارم با این شرایطم کار میکنم

[QUOTE=165781012]من دوسال پیش تصمیم گرفتیم بچه دارشیم شاید روحیش عوض شه ،که نمیشد،منم دیگه بیخیال شده بودم که امسال ش ...[/QUOTE

ای بابا مشکلتون عمیق تر از این حرفاست پس چرا نمیخوادت بگو چرا نمیخواستی گفتی بچه بیاریم . حالا که دوتا بچه داریم باید زندگیمونو بکنیم. میدونم هزینه داره ولی کاش برای مشکلش میرفت مشاوره . خودتم وضعت جوری نیست که بری کار کنی بچت به دنیا بیاد کلی خرج داره . حالا خودتونم به کنار 

برای لذت بردن از زندگی کافیست کمی احمق باشی!

با سلام واحترام به هموطنان عزیز

محصولات طبیعی وارگانیک از کوهای شمال  داریم

دوستان عزیز به تازگی پیجی برای محصولات خودمون در اینستا زدیم ممنون میشیم فالو کنیدوازپیج محصولات ما حمایت کنیدقیمت خیلی مناسب چون تولید خودمونه

انواع محصولات طبیعی:

عسل طبیعی تازه و کوهی خالص

رب انار ترش

آب زرشک کوهی

پنیر محلی

شیره مویز

دوستان محصولات ما طبیعی وخالصه وقیمت مناسب

آدرس پیج ما👇

mahsolat.organic.mahbanoo@

از همون اولش همین جور بود؟؟؟

نه اولش عالی بود،صبح تاشب میدویید،فقط خسیسن،به من نمیگفت چقدر پول داره،منم باهاش دعوامیکردم که چرا انقدر میدویی ولی تاالان پولی نداری،نگو قایم میکنه ازم،بعدشم توی یه معامله همه پولش رفت بعد از اون مریض شد واین بدبختیاش موند مال من

نفهمیدم تو رو دوست نداره یا کارو

الان منو،مطمعنم دوستم نداره،موندنمم بیخوده،سه ساله توی خونس همش بهم میگه بری منم راحت میشم

من دوسال پیش تصمیم گرفتیم بچه دارشیم شاید روحیش عوض شه ،که نمیشد،منم دیگه بیخیال شده بودم که امسال ش ...

واسه عوض شدن‌روحیه بچه میارن؟!!

شما با دستهای خودت دو تا موجود بیگناه رو بدبخت کردی...

آفرین بهت!

واسه عوض شدن‌روحیه بچه میارن؟!! شما با دستهای خودت دو تا موجود بیگناه رو بدبخت کردی... آفرین بهت!

هم بزرگترا گفتن هم خودمون خواستیم،من پای بچه هام تا الانم وایسادم و وایمیستم ،لطفا نمک زخم نباشیم

نه اولش عالی بود،صبح تاشب میدویید،فقط خسیسن،به من نمیگفت چقدر پول داره،منم باهاش دعوامیکردم که چرا ا ...

خب ببین
بعضیا از شدت حال روحیش حرفی میزنن دل آدم میشکنه
تو ام درکش کن

وقتی جنس مخالف میبینی بامزه نشو لعنتی !
اره،بعد چندسال خوابیدن توی خونه اخلاقش کلا عوض شده،خیلی بد شده

خب خرجی خونه رو کی میداد؟

لحظه به لحظه زندگیم سایه یه نفر با منه،حتی پستی که میخونم یا کامنتی که میذارم❤فرشته نگهبان،رفیق،یار و حامی منه❤ما یه روح هستیم در دو بدن❤نکند اینهمه بد قلب مرا سست کند
خب ببین بعضیا از شدت حال روحیش حرفی میزنن دل آدم میشکنه تو ام درکش کن

اخه من خیلی دارم تحملش میکنم،از سال۹۶تا الان،خیلی زجر کشیدم،حتی سرکار رفتم و اون خوابید توی خونه ولی درست نشد که نشد،میترسم اینهمه موندن وغصه بی فایده باشه واخرش لعنت به خودم بدم که چرا وایسادم،تاالان صدبار البته توی دعوا بهم گفته برو