2777
2789

من سال ۹۴عروسی کردم و پسرم متولد ۱۱،۱۱،۹۶

دو سال عقد بود .و دو سال دوست

شوهرم ۱۴سال از خودم بزرگتره .اما بهش نمیاد.

بچه ی ی خوانواده از بالای شهر و با اصالتا.

خودش ی شغل آزاد داره و ی مغازه کرایه ای.

بعد ازدواج خونه مادرم زندگی میکنیم.

تو عقد تلاش کردم جهیزیه خوبی تهیه کنم.

بعدش مادرشوهرم برامون عروسی گرفت.اومدیم سر زندگیمون.

همسرم زیاد زرنگ نیست.خیلیی پول خرج کن.افتضاح.

بعد ۱سال بچه دار شدیم.الان پسرم بهمن میشه ۳سالش..

تو این چند سال فقط زندگی کردیم.تا اومدم پول جمع کنم شوهرم ی بدهی بالا آورد و پول خرج شد .طلا خرج شد.یعنی کلا چون ی ارث و میراث تپل در انتظارشه.زیاد به پول فکر نمیکنه.برای منم چیزی کم نمیزاره.دو ماه پیش بینی مو ترمیم کرد.لبام و ژل زد.ولی دیگه خوشحال نیستیم.همش به ی چیزی گیر میده.روی ی چیزی حساس میشه.خیلی خسته ام.قبلنا ذوق داشتم.الان ب زور موهام و شونه میکنم.دلم گرفته .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشی زده زیر دلت دیگه 

دقیقا     

هرگز به کسی حسادت نکن :                                   بخاطر نعمتی که خدا به او داده :                              زیرا تو نمی دانی خداوند چه چیزی را از او گرفته          و غمگین مباش وقتی خداوند چیزی را از تو گرفت زیرا تو نمی دانی خداوند  چه چیزی را عوض آن به تو خواهد داد� 🙂 پس همیشه در هر حال و هر لحظه شکر گزار🙏 نعمت های خدا باشیم 🌹   🤗خدایا شکرت 🤗     
خب چرا وضعت که میگی خوبه ....البته درک میکنم دل باید شاد باشه ...

نه اونطور خوب ...خانواده شوهرم خیلی عالی هستن.ولی کمکی ب ما نمیکنن.همسرم نمیزاره کم بیاریم.هر جور شده.ولی تو این چند سال ۳بار ب زور رفتیم شمال.ی بیرون نمیاد.هزاری بخودم برسم میگه حیف پوستت نیست!

ببین الان شرایط روحی بیشتر آدما خرابه‌.این باعث شده همه مشکلای کوچیکشونو بزرگ ببینن و عصبی و بی حوصله باشن و نتونن مشکلات کوچیکشونو حل کنن.

سعی کن اول حال دل خودتو خوب کنی و به خودت انگیزه بدی بعد خودت پول بگیر ازش و جمع کن.

این حرف و واقعا نزنید...انقدر بی حوصله ام که حس تایپ کردن ندارم.

خب تنوع ایجاد کن توی زندگیت عزیزم 

منم الان میتونم برم خرید و کلی کار در طول روز انجام بدم ولی تنوع هم مهمه

It's hard to fail ,but it makes you strong🌇🌉🍃🏡                                                  ❤ God blees me and you🍃thank god (تیکر بارداری نیست😊)                         

مهربونا معذرت میخوام میشه تاپیک یکی مونده به آخرم رو گزارش بزنین؟ حمد میخونم براتون 

🌸مدرس زبان ژاپنی🌸                                                    عروس سامورایی‌ها 😌 🇮🇷👩🏻💍🧑🏻🇯🇵 

عموی منم چون یه ارث تپل در انتظارشه همش بریز و بپاش و خرجای الکی میکنه و بدهی بالا میاره، پدرم کلا حرص میخوره براش هرچقدر میگیم تو چکار داری میگه داداشمه دلم میسوزه😐  

نه اونطور خوب ...خانواده شوهرم خیلی عالی هستن.ولی کمکی ب ما نمیکنن.همسرم نمیزاره کم بیاریم.هر جور شد ...

اکثر مردا وقتی خانومشونو خوشگل میبینن دوس ندارن ارایش کنه طبیعیه 

راستم میگه پوستت حیفه ولی واسه دل خودت رژ بزن

خدایا شکرت که هستی و برایمان خدایی میکنی...💜
خوب عزیزم خودت فکر میکنی دقیقا مشکل کجای زندگیته

اینجا که همسرم من هر چی میگم میگه سخت میگیری.خونه تمیز.بیخیال غذا ی چیزی میخوریم.بخودت سخت نگیر.چرا آرایش میکنی.پوستت خوبه.ی بیرون نمیریم.ی مسافرت.یعنی من الان ۳۰۰تومن پول دارم بمحض اینکه بفهمه براش ی چاله میکنه