2777
2789
عنوان

دوستان این زگیل تناسلی زندگیمو نابود کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 54 پست
چجوریه یکم توضیح بده من فقط تیتر زیگیل رو خوندم اطلاعی ندارم ازش

من شوهرم داشت .. بعد اون رویه پوستش زده بود دکتر پماد داد گفت ک منم میگیرم من فک میکردم حالا حالا مشخص نمیشه چون حتی بعد چندین سال پیدا میشه یهو دیدم ی مدت خارش شدید دارم فکرشم نمیکردم امشب با اینه خودمو نگاه کردم دیدم اره لبه واژنم دوتا قلبمه گوشتیه وای خدا نگم برات حالم از خودم بهم میخوره

خُدایاشُکرِت کِ حَواسِت بِ ما هَست..❤💏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا؟؟ اخه رویه پوستم نیست دقیقا ورودیه واژنمه بزنم واقعا؟ چونکه تو هست خیلی استرس دارم کاش روی پوس ...

آره بزن ضرر نداره اتفاقا سرکه سیب خوبه برای زنها البته خیلی میسوزه تحمل کن فقط 2 دقیقس من خودم همون قسمت داخلی داشتم اینجوری کلا از بین رفت انقد ادامه بده که دیگه اثری ازش نمونه اولش تبدیل به توده خونی میشه و بعد کم کم محو میشه

آره بزن ضرر نداره اتفاقا سرکه سیب خوبه برای زنها البته خیلی میسوزه تحمل کن فقط 2 دقیقس من خودم همون ...

توروخدا راست میگی؟ ینی ضرر نداره توروخدا بگو جواب بده ی وقت نری روی س بار میزنم پس شباهم مخصوصا وای کاش درست باشه حرفت بره 

آره بزن ضرر نداره اتفاقا سرکه سیب خوبه برای زنها البته خیلی میسوزه تحمل کن فقط 2 دقیقس من خودم همون ...

داشتی خودت ؟؟ زیاد بودن؟ من ریزه حالت شیار شیاره بعد دوتا چیز اندازه مورچه گرد دست میزنم حس میکنم میخواد خارش پیدا کنه توام اینجوری بود؟، خیلی چندش اوره باورت میشه حتی دلم نمیخواد برم دسشویی

توروخدا راست میگی؟ ینی ضرر نداره توروخدا بگو جواب بده ی وقت نری روی س بار میزنم پس شباهم مخصوصا وای ...

آره بخدا خودم امتحان کردم منم مثل شما خیلی ترسیده بودم یکی به من گف منم امتحان کردم حتی شوهرم که از عطاری که خریده بود پرسیده بود گفته بوده سرکه سیب برای خانما خیلی خوبه منو سیو کن باز اگه انجام دادی سوالی پیش اومد بپرس

آره بخدا خودم امتحان کردم منم مثل شما خیلی ترسیده بودم یکی به من گف منم امتحان کردم حتی شوهرم که از ...

وای خدا هرچی میخوای بهت بده الهی الان بهت درخواست میدم توروخدا قبول کن