2777
2789
عنوان

دوستان این زگیل تناسلی زندگیمو نابود کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 54 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا نمیری دکتر

من تا امشب خیال میکردم خارشایی ک دارم حساسیت ب چیزیه یهو ب ذهنم رسید رفتم با اینه خودمو نگا کردم دیدم واییییی داخلش زده 😭

خُدایاشُکرِت کِ حَواسِت بِ ما هَست..❤💏
نه ندارم ولی قبلش خیلی خارش داشتم فک میکردم من از همسرم نگرفتم یا اینکه هنوز چیزی روی موستم نیست امر ...

نترس اگه میخای کلا از بین بره روزی 2 یا 3 بار مخصوصا آخر شب که دیگه نمیری دستشویی با پنبه بزن به سرکه سیب قشنگ آغشته بشه بزن رو زگیلا حتی یکم پنبه رو فشار بده تا سرکه سیب بچکه رو زگیل میسوزه اما کامل از بین میره

نترس اگه میخای کلا از بین بره روزی 2 یا 3 بار مخصوصا آخر شب که دیگه نمیری دستشویی با پنبه بزن به سرک ...

واقعا؟؟ اخه رویه پوستم نیست دقیقا ورودیه واژنمه بزنم واقعا؟ چونکه تو هست خیلی استرس دارم کاش روی پوستم بود ای خدا

خُدایاشُکرِت کِ حَواسِت بِ ما هَست..❤💏