2777
2789
عنوان

دوستان این زگیل تناسلی زندگیمو نابود کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 54 پست
تقریبا یه هفته مال من شبیه گل کلم یا قارچ بود.عزیزم منظورت از داخلی داخل دهانه رحم که نیس؟

نه دقیقا ورودی واژن اگ داخل بود دیده نمیشد من با اینه دیدم دقیقا ورودیه ولی خیلی کمه فک کنم تازه دارن در میان کاش بسوزن تموم شه دیگ در نیومد؟ 

خُدایاشُکرِت کِ حَواسِت بِ ما هَست..❤💏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دقیقا ورودی واژن اگ داخل بود دیده نمیشد من با اینه دیدم دقیقا ورودیه ولی خیلی کمه فک کنم تازه دار ...

خدا رو شکر از چن سال پیش که اینکارو کردم کلا دیگه تموم شد.من طوری شده بودم که تموم هم که شده بود باز تا چن روز همش سرکه سیب میزدم.ببین هر روز که بزنی روز به روز بهتر میشه کم کم تبدیل به برامدگی خونی میشه و بعد از بین میره

خدا رو شکر از چن سال پیش که اینکارو کردم کلا دیگه تموم شد.من طوری شده بودم که تموم هم که شده بود باز ...

وای خداروشکر .. بنظرت دکترم برم؟ ک مطمعن شم اونه بعد دیگ درمان سرکه رو شروع کنم؟

وای خداروشکر .. بنظرت دکترم برم؟ ک مطمعن شم اونه بعد دیگ درمان سرکه رو شروع کنم؟

هر طور خودت صلاح میدونی اما در کل سرکه ضرری نداره حالا تو از فردا انجام بده تا یکی دو روز بعد اگه خاستی برو دکتر

هر طور خودت صلاح میدونی اما در کل سرکه ضرری نداره حالا تو از فردا انجام بده تا یکی دو روز بعد اگه خا ...

باشه عزیزم همینکارو میکنم خیلی با حرفت اروم شدم فقط خدا میدونه چقد دلم اروم تر شد مرسی عزیزدلم خدا خیرت بده  

آره بخدا خودم امتحان کردم منم مثل شما خیلی ترسیده بودم یکی به من گف منم امتحان کردم حتی شوهرم که از ...

عزیزم شماهم همسرتون داشت بهتون انتقال داد؟

خدایابه امیدتو😍برای سلامتیُ ظهور امام عصر(عج)صلوات ⚘دوستان گلم: (ان شاءالله )درست هست لطفا توجه کنید⚘🙇‍