2777
2789
عنوان

قربون شوهرم برم😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1052 بازدید | 73 پست

چقد عاااالی بهت تبریک میگم عزیزم بگو تک تک نی نی سایتی ها هم ازت ممنون هستن که تونستی با این کارت دوستشونو خوشحال کنی

فرشته ساداتم /     تا خدا هست و خدایی میکند / مجتبی مشکل گشایی میکند   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرمن جاروبرقی هم میکشه🤪🤪

خخ شوهره منم کارای کوچیکی میکرد اما اینبار پیشنهاد از طرف اون بود خیلی حس خوبی بود😅😍

دیدم همه نوشتم گفتم منم بنویسم شاید معجزه شدو اونموقع ک تاریخ 1399/9/9شد حامله باشم و بچم سه ماهش باشه خداجونم خیلی ممنونم از داده هاو نداده هات اما تروخدا منو لایق مادر شدن ببینو نزار بیشتر از این حسرتشو بکشم😢😳😳 خدایا حافظ عزیزانم باش😍😍همسر جانم زیر سایه ات خوشبخت ترین بانوی جهانمممم😍😍😍
پس من چی بگم که ۲۵ روزه هم از من  مراقبت میکنه هم کار خونه هم کار بیرون و دوتا بچه کوچیک دارم ب ...

بابا بزار رو جفت چشمات😅

دیدم همه نوشتم گفتم منم بنویسم شاید معجزه شدو اونموقع ک تاریخ 1399/9/9شد حامله باشم و بچم سه ماهش باشه خداجونم خیلی ممنونم از داده هاو نداده هات اما تروخدا منو لایق مادر شدن ببینو نزار بیشتر از این حسرتشو بکشم😢😳😳 خدایا حافظ عزیزانم باش😍😍همسر جانم زیر سایه ات خوشبخت ترین بانوی جهانمممم😍😍😍

حالا اونایی ک همیشع میگن همه مردا مث همن بیان ببینن انتخاب اشتباه خودشونو به همه ربط میدن

کاربر اقام🌺🌺🙏🤷‍♂️🙋‍♂️خداروزی ک دنیا رو نهاده به هرکس هرچه لایق بوده داده...... لطفا اگه میخوای بحث کنی ریپلای نکن 🙏😊شازده کوچولو گفت:بعضی کارا بعضی حرفابدجور دل آدمو آشوب میکنهگل گفت مث چی؟شازده کوچولو گفت:مث وقتی که میدونیدلم برات بی قرارهو کاری نمیکنی.......
کار خوبی کردی مارو در جریان گذاشتی بقیه ک فقط مارو در جریان دعواهاشون میزارن🥺😂

خخخ

شوهر منم کار خونه انجام میده کارشم خوبه خداییش ولی دل من قبول نمیکنه مثل جاروبرقی تا خودم نکشم قبول نمیکنم که تمیز شده دیشب بیچاره ناراحت شد گفت تو که خودت اینهمه جارو میکشی برای چی میگی من بکشم خانوما راهکار بدین لطفا تا از این وسواسی دربیام

گر نگهدار من آنست که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
اسی پاشو اسفند بریز.تجربه ثابت کرده چش نی نی سایتیا شوره😆😂

واییی تروخدا گناه دارم من

واییی تروخدا گناه دارم من

اجی های خوشکلم ببخشید نمیتونم جوابتونو بدم شوهرم داره صدام میزنه فردا جواب تک تک تونو میدم ببخشید😍😍برم ک از کاری ک کرده پشیمون نشه😅😅