که برای اولین بار این همه برام ظرف شسته😅😍😍 ینی بعضی موقعه ها کمکم میکنه ها اما هیچ وقت در این حد نبود چون مهمون داشتم😍😅خواستم شما هم در جریان باشید😂😂
دیدم همه نوشتم گفتم منم بنویسم شاید معجزه شدو اونموقع ک تاریخ 1399/9/9شد حامله باشم و بچم سه ماهش باشه خداجونم خیلی ممنونم از داده هاو نداده هات اما تروخدا منو لایق مادر شدن ببینو نزار بیشتر از این حسرتشو بکشم😢😳😳 خدایا حافظ عزیزانم باش😍😍همسر جانم زیر سایه ات خوشبخت ترین بانوی جهانمممم😍😍😍
دیدم همه نوشتم گفتم منم بنویسم شاید معجزه شدو اونموقع ک تاریخ 1399/9/9شد حامله باشم و بچم سه ماهش باشه خداجونم خیلی ممنونم از داده هاو نداده هات اما تروخدا منو لایق مادر شدن ببینو نزار بیشتر از این حسرتشو بکشم😢😳😳 خدایا حافظ عزیزانم باش😍😍همسر جانم زیر سایه ات خوشبخت ترین بانوی جهانمممم😍😍😍
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بله هم جارو و هم تی سرامیکا خیلی وقتها سرویس و حموم میشوره بالکن میشوره ظرف میشوره بچمونو دسشویی ...
پس کی برای خرجتون کار میکنه
واییی بیاید تازه رفتم واتساپ استوریش دیگ نگم 😍😍😍 ی فیلمه ک میگ همسرجانم ازت ممنونم نمیدونم خیلی چیزا دیگ😍بابا کی بود میگفت برای ی ظرف شستن قربونش نرو والا صدبار دیگ قربونش برم😍