2777
2789
عنوان

قربون شوهرم برم😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1052 بازدید | 73 پست
والا دیگ دلمون خاس😓😑

😂😂 بخشیدمت

دیدم همه نوشتم گفتم منم بنویسم شاید معجزه شدو اونموقع ک تاریخ 1399/9/9شد حامله باشم و بچم سه ماهش باشه خداجونم خیلی ممنونم از داده هاو نداده هات اما تروخدا منو لایق مادر شدن ببینو نزار بیشتر از این حسرتشو بکشم😢😳😳 خدایا حافظ عزیزانم باش😍😍همسر جانم زیر سایه ات خوشبخت ترین بانوی جهانمممم😍😍😍
ینی 8ساله شوهرت جارو میکشه؟

بله هم جارو و هم تی سرامیکا

خیلی وقتها سرویس و حموم میشوره

بالکن میشوره

ظرف میشوره

بچمونو دسشویی میبره

پوشکش میکرد

هر بیرون رفتن و.مهمونی هم لباس تن بچه کردن با خودشه

چایی دم میکنه میریزه

سفره هم میندازه و جمع میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله هم جارو و هم تی سرامیکا خیلی وقتها سرویس و حموم میشوره بالکن میشوره ظرف میشوره بچمونو دسشویی ...

پس کی برای خرجتون کار میکنه

دیدم همه نوشتم گفتم منم بنویسم شاید معجزه شدو اونموقع ک تاریخ 1399/9/9شد حامله باشم و بچم سه ماهش باشه خداجونم خیلی ممنونم از داده هاو نداده هات اما تروخدا منو لایق مادر شدن ببینو نزار بیشتر از این حسرتشو بکشم😢😳😳 خدایا حافظ عزیزانم باش😍😍همسر جانم زیر سایه ات خوشبخت ترین بانوی جهانمممم😍😍😍
بله هم جارو و هم تی سرامیکا خیلی وقتها سرویس و حموم میشوره بالکن میشوره ظرف میشوره بچمونو دسشویی ...

میگم 

ایشون برادرم دارن؟؟؟؟

"خدا "‍حواسش به ‌‍قلبت ‍هست...                                        کاربر97                 

واییی بیاید تازه رفتم واتساپ استوریش دیگ نگم 😍😍😍 ی فیلمه ک میگ همسرجانم ازت ممنونم نمیدونم خیلی چیزا دیگ😍بابا کی بود میگفت برای ی ظرف شستن قربونش نرو والا صدبار دیگ قربونش برم😍

والا دوتا بودن بزرگه یدونه استکان هم جابجا نمیکنه خداروشکر میکنم واقعا کمک حال من هست خداخیرش بده

اینم شانس مایه😑

خدا حفظش کنه واقعا قدر بدون 

دوتا برادر زمین.تا آسمون اخلاقهاشون فرق داره ممنونم عزیزم ان شاءالله با آقایی هم اخلاق و رفتار شوه ...

قربونت مهربون❤