سلام دوستان میخواستم نظرتون رو در مورد خودکشی بدونم مثلا کسی به خاطر فقر و در مشکل اقتصادی بودن و کلا مشکلاتش از لحاظ مالی و مادی باشه اگه خودشو بکشه به نظرتون کار اشتباهی کرده؟ به نظرتون زندگی کردن اجباری هست؟من خودم قصد خودکشی دارم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚 گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️
بله خودکشی کار درستی نیست من و شما به دلایلی تو این دنیا هستیم و اینقدر پر از راز و رمز هست این جهان و این خلقت که اهداف ما و زندگیه ما مسخره و کوچیکه تا حدی که اگه حتی اندازه یه مورچه این دنیا رو درک کنی کاملا بی نیاز از هر کس و هر چیزی میشی الا خدا که منبع هر چیزی هست .
عاشقم بر همه عالم که همه عالم از اوست.یا مهدی جان ادرکنی.
بله واگه اعتقاد داری به آخرت باید بهگم به شدت عذاب سختی داره.وشنیدم که تا زمانی که رمان مرگ واقعیش برسه تو سیاهی مطلقه
اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
اگه زندگیت سخته و احساس میکنی داری میسوزی بدون داری پخته تر و قکی تر میشی
خدایا شکرت که هستی... خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت... شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.