مهدیساااااا مدیر عضویت: 1399/02/07 تعداد پست: 975 عنوان خانومایی که هفته های آخر بارداریشونه، بیاین با هم باشیم. | مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 48 پست من هفته 35 امدوست دارم این چند هفته ی آخرو با هم باشیم؛ از تجربه های هم واسه گذروندن این دوران به نحو احسن و بعد هم زایمان و بچه داری استفاده کنیم.کلا دور هم باشیم.... 1399/09/04 | 23:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قرص_قمر عضویت: 1396/09/06 تعداد پست: 292 به سلامتی به منم سونو گفته 8ام ولی دکترم گفته 11 ام چون طبیعیم دقیق مشخص نیست من ۹.۹ زایمان ۵ روز دیگه
خانومی_۷۶ عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 7525 خوش اومدی شما هم دی ماهی هستی؟ جنسیت بچه ات چیه؟ ۲۲دی دختره آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.
mamanasal95 عضویت: 1396/08/14 تعداد پست: 3918 نگران نباش به منم گفته بودن سر بچه بزرگتر از سنشه خیلی ناراحت بودم و می ترسیدم از هیدروسفالی تو ت ... ممنون عزیزم انشالله همه نی نی ها سالم باشن به امید روزی که کرونا نابود شه 😇یک عدد معتاد به نی نی سایت
مهدیساااااا مدیر استارتر عضویت: 1399/02/07 تعداد پست: 975 بچه ها بیاین جنسیت بچه هاتوناسماشونتاریخ زایمان و اینکه چقد اضافه کردید رو بگید
مهدیساااااا مدیر استارتر عضویت: 1399/02/07 تعداد پست: 975 من ۹.۹ زایمان ۵ روز دیگه ای جانمخوبی سزارین اینکه دقیق تاریخ زایمانتو میدونیما باید از هفته ی 38 منتظر باشیم؛ شاید تا هفته ی 41 هم برسه
mbbbb عضویت: 1399/08/25 تعداد پست: 561 سلام به روی ماهت اوایل دی زایمانت؟ فداتشم...اره برام زده ۶دیماه فقط دو هفته تا تولد گل پســـرم مونده خدایا ممنون بابت هدیه قشنگت..کمکم کن بتونم از پس مادربودن بر بیام🌹🌹💕💕
مهدیساااااا مدیر استارتر عضویت: 1399/02/07 تعداد پست: 975 بچه ها بیاین جنسیت بچه هاتون اسماشون تاریخ زایمان و اینکه چقد اضافه کردید رو بگید من از خودم شروع میکنمبچه ام پسره و بچه ی دوممهاسمشو میخوایم مهدی بزاریمکلا هم 2 کیلو اضافه کردمتاریخ زایمانمم سونو گفته 8ام، دکترم 11ام
mbbbb عضویت: 1399/08/25 تعداد پست: 561 من از خودم شروع میکنم بچه ام پسره و بچه ی دوممه اسمشو میخوایم مهدی بزاریم کلا هم 2 کیلو اضافه کرد ... منم بچم پسره بچه اولم هست اگ قسمت بشه اسمشو میخوام بزارم آریا...تا الان ۱۹کیلو اضافه کردم 🤪😂 فقط دو هفته تا تولد گل پســـرم مونده خدایا ممنون بابت هدیه قشنگت..کمکم کن بتونم از پس مادربودن بر بیام🌹🌹💕💕
مهدیساااااا مدیر استارتر عضویت: 1399/02/07 تعداد پست: 975 منم بچم پسره بچه اولم هست اگ قسمت بشه اسمشو میخوام بزارم آریا...تا الان ۱۹کیلو اضافه کردم 🤪😂 ان شاللهاکثرا بچه های دی ماهی پسرنمن سونو یا دکتر میرفتم بیشتریا میگفتن بچه شون پسره19 کیلو؟؟ زیاده به نظرم
مهدیساااااا مدیر استارتر عضویت: 1399/02/07 تعداد پست: 975 منم بچم پسره بچه اولم هست اگ قسمت بشه اسمشو میخوام بزارم آریا...تا الان ۱۹کیلو اضافه کردم 🤪😂 راستی سزارینی؟
mbbbb عضویت: 1399/08/25 تعداد پست: 561 ان شالله اکثرا بچه های دی ماهی پسرن من سونو یا دکتر میرفتم بیشتریا میگفتن بچه شون پسره 19 کیلو؟؟ ... اره زیاد اضاف کردم فقط دو هفته تا تولد گل پســـرم مونده خدایا ممنون بابت هدیه قشنگت..کمکم کن بتونم از پس مادربودن بر بیام🌹🌹💕💕
mbbbb عضویت: 1399/08/25 تعداد پست: 561 راستی سزارینی؟ ن طبیعی فعلا تا اون روز ببینم خدا چی بخواد فقط دو هفته تا تولد گل پســـرم مونده خدایا ممنون بابت هدیه قشنگت..کمکم کن بتونم از پس مادربودن بر بیام🌹🌹💕💕
mbbbb عضویت: 1399/08/25 تعداد پست: 561 ان شالله اکثرا بچه های دی ماهی پسرن من سونو یا دکتر میرفتم بیشتریا میگفتن بچه شون پسره 19 کیلو؟؟ ... میگن رعایت کن خب ادم حامله . نمیتونه نخوره ک گشنه . میشم دیگه کنترل دست من نیست 😂😂😂 فقط دو هفته تا تولد گل پســـرم مونده خدایا ممنون بابت هدیه قشنگت..کمکم کن بتونم از پس مادربودن بر بیام🌹🌹💕💕
مهدیساااااا مدیر استارتر عضویت: 1399/02/07 تعداد پست: 975 میگن رعایت کن خب ادم حامله . نمیتونه نخوره ک گشنه . میشم دیگه کنترل دست من نیست 😂😂😂 فدای سرتشیر میدی لاغر میشهعوضش ان شالله بچه ات تپلی میشهمنم طبیعیمبا اینکه تجربه ی دوممه نمیدونم چرا یادش میفتم ترس میوفته به جونمسر اولی اصلا ترس نداشتم
mbbbb عضویت: 1399/08/25 تعداد پست: 561 فدای سرت شیر میدی لاغر میشه عوضش ان شالله بچه ات تپلی میشه منم طبیعیم با اینکه تجربه ی دوممه نمی ... انشالله پسرخودتم تپل مپل سالم باشه...همه میگن اولی نمیترسه ادم چون نمیدونی درد چطوره دومی . ک تجربه داره میدونی استرس میگیری..انشالله زایمان راحتی داشته باشی تن دوتاتون سالم باشه😘😘😘 فقط دو هفته تا تولد گل پســـرم مونده خدایا ممنون بابت هدیه قشنگت..کمکم کن بتونم از پس مادربودن بر بیام🌹🌹💕💕