2777
2789
عنوان

خانومایی که هفته های آخر بارداریشونه، بیاین با هم باشیم.

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 48 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از خودم شروع میکنم بچه ام پسره و بچه ی دوممه اسمشو میخوایم مهدی بزاریم کلا هم 2 کیلو اضافه کرد ...

سلام عزیزم خوبی،ایشالا به خوبی وخوشی زایمان کنی و بچتو بغل بگیری

یجا گفتی اسپرم شوهرت ضعیفه،درچه ضعیفه،؟تغداد وتحرک اسپزمش چقدره؟اخه شوهر منم ضعیفه،یبار عمل واریکوسل کرده،ولی بازم ضعیفه،یه دختر دارم ایندفه پسر میخوام،ولی چون ضعیفه نمیتونم اقدام کنم،شما چکار کردین که پسرشد

سلام عزیزم خوبی،ایشالا به خوبی وخوشی زایمان کنی و بچتو بغل بگیری یجا گفتی اسپرم شوهرت ضعیفه،درچه ضع ...

سلام

فدات

واقعیتش آزمایشو ندارم

ولی انقدری ضعیف بود که دکتر به  ivf هم خیلی امیدی نداشت

واریکوسل دو طرفه هم داشت

واقعیت هیچ کاری نکردیم؛ ناخواسته و معجزه وار باردار شدم

البته شوهرم داروهای اعصاب و کورتون استفاده میکرد

3 ماه بعد اینکه قطعشون کرد باردار شدم؛ امکان داره اثر اونا بوده باشه

سلام فدات واقعیتش آزمایشو ندارم ولی انقدری ضعیف بود که دکتر به  ivf هم خیلی امیدی نداشت وار ...

کار خدا را میبینی،دعا کن از اون معجزه های قشنگش به ماهم نشون بده،یه دختر دارم خیلی آرزو دارم یه پسرهم داشته باشم😔

کار خدا را میبینی،دعا کن از اون معجزه های قشنگش به ماهم نشون بده،یه دختر دارم خیلی آرزو دارم یه پسره ...

بله ؛ هر چه خدا خواست همان می شود

ان شالله خیلی زود یه گل پسر سالم و صالح بهت عنایت کنه عزیزم.

منم ۶ دی سز دارم

بسلامتی پشت سر بزاری نینیت و خودت سالم باشین انشالله😍😍😍خوشبحالت ک سزارینی

فقط دو هفته تا تولد گل پســـرم مونده خدایا ممنون بابت هدیه قشنگت..کمکم کن بتونم از پس مادربودن بر بیام🌹🌹💕💕
بسلامتی پشت سر بزاری نینیت و خودت سالم باشین انشالله😍😍😍خوشبحالت ک سزارینی

ممنون عزیزدلم بهمچنین

انشالله شماهم زایمان راحت و بدون دردسری داشته باشی

♡خدایا شکرت♡