2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایاااا چرا ی سریا میگن اول خدا بعد فلان امام مغزم سوت کشید مگه خدا نیاز ب شریک داره

اشتباه برداشت نکنید

خودمو مثال میزنم من نوعی خیلی گناه کردم توی روایات هم اومده یکی از راه های استجابت دعا هم استغفار هست که از گناه پاک بشیم پس این بحث گناهکار بودن و نبودن خیلی مهمه

حالا این میون افرادی هستن مثل پیامبر و اهل بیتش مث شهدا که پاک و خالص ان کسی که اول و آخرش حاجت میده خداست منتها این افراد به واسطه پاک بودنشون واسطه میشن و خدا هم دست رد به سینه بندگان شایسته ش نمیزنه

شوقِ پرواز بده؛روحِ زمین گیرِ مرا...

قابل توجه کسایی که توسل به اهل بیت رو عجیب میدونن

توسل به اهل بیت کلی روایت داره و استاد پناهیان هم یه کلیپی دربارش داره سرچ کنید میاد 

میگن وقتی از خدا چیزی میخواین واسطه هارو بیشتر کنین 

اهل بیت خودشون از خودشون حاجت نمیدن بلکه چون پاکن پیش خدا شفاعت مارو میکنن دعای توسل هم معنیش همینه بخونید متوجه میشید اونجا که میگه ای آبرومند نزد خدا شفاعت کن برای ما نزد خدا

به همه .ائمه و پیامبر ها و امام زاده ها .حتی به فرشتگان مقرب هم رحم نمی کنم .جوری خدا رو به همه چی قسم میدم و به خودش که قشنگ حس می کنم خدا می گه این بنده کنه ترین بنده ی منه‌ 😂آخرش هم اگه جواب نگرفتم با همه قهر می کنم بعد محل نمیدن خودم میرم آشتی ،از بچگی همین بودم 🥴