2777
2789
عنوان

خانومایی که هفته های آخر بارداریشونه، بیاین با هم باشیم.

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 48 پست
خوش اومدی شما هم دی ماهی هستی؟ جنسیت بچه ات چیه؟

۲۲دی دختره

آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi   اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش به منم گفته بودن سر بچه بزرگتر از سنشه خیلی ناراحت بودم و می ترسیدم از هیدروسفالی تو ت ...

ممنون  عزیزم انشالله همه نی نی ها سالم باشن 

به امید روزی که کرونا نابود شه 😇یک عدد معتاد به نی نی سایت   
سلام به روی ماهت اوایل دی زایمانت؟

فداتشم...اره برام زده ۶دیماه

فقط دو هفته تا تولد گل پســـرم مونده خدایا ممنون بابت هدیه قشنگت..کمکم کن بتونم از پس مادربودن بر بیام🌹🌹💕💕
بچه ها بیاین جنسیت بچه هاتون اسماشون تاریخ زایمان  و اینکه چقد اضافه کردید رو بگید

من از خودم شروع میکنم

بچه ام پسره و بچه ی دوممه

اسمشو میخوایم مهدی بزاریم

کلا هم 2 کیلو اضافه کردم

تاریخ زایمانمم سونو گفته 8ام، دکترم 11ام

من از خودم شروع میکنم بچه ام پسره و بچه ی دوممه اسمشو میخوایم مهدی بزاریم کلا هم 2 کیلو اضافه کرد ...

منم بچم پسره بچه اولم هست اگ قسمت بشه اسمشو میخوام بزارم آریا...تا الان ۱۹کیلو اضافه کردم 🤪😂

فقط دو هفته تا تولد گل پســـرم مونده خدایا ممنون بابت هدیه قشنگت..کمکم کن بتونم از پس مادربودن بر بیام🌹🌹💕💕
منم بچم پسره بچه اولم هست اگ قسمت بشه اسمشو میخوام بزارم آریا...تا الان ۱۹کیلو اضافه کردم 🤪😂

ان شالله

اکثرا بچه های دی ماهی پسرن

من سونو یا دکتر میرفتم بیشتریا میگفتن بچه شون پسره

19 کیلو؟؟ زیاده به نظرم

ان شالله اکثرا بچه های دی ماهی پسرن من سونو یا دکتر میرفتم بیشتریا میگفتن بچه شون پسره 19 کیلو؟؟ ...

اره زیاد اضاف کردم 

راستی سزارینی؟

ن طبیعی فعلا تا اون روز ببینم خدا چی بخواد 

ان شالله اکثرا بچه های دی ماهی پسرن من سونو یا دکتر میرفتم بیشتریا میگفتن بچه شون پسره 19 کیلو؟؟ ...

میگن رعایت کن خب ادم حامله . نمیتونه نخوره ک گشنه . میشم دیگه کنترل دست من نیست 😂😂😂

میگن رعایت کن خب ادم حامله . نمیتونه نخوره ک گشنه . میشم دیگه کنترل دست من نیست 😂😂😂

فدای سرت

شیر میدی لاغر میشه

عوضش ان شالله بچه ات تپلی میشه

منم طبیعیم

با اینکه تجربه ی دوممه نمیدونم چرا یادش میفتم ترس میوفته به جونم

سر اولی اصلا ترس نداشتم

فدای سرت شیر میدی لاغر میشه عوضش ان شالله بچه ات تپلی میشه منم طبیعیم با اینکه تجربه ی دوممه نمی ...

انشالله  پسرخودتم  تپل مپل سالم باشه...همه میگن اولی نمیترسه ادم چون نمیدونی درد چطوره دومی . ک تجربه داره میدونی استرس میگیری..انشالله زایمان راحتی داشته باشی تن دوتاتون سالم باشه😘😘😘