2777
2789

سلام دوستان

چند وقتیه که همش احساس میکنم مادرشوهرم خیلی داره داخل زندگیم دخالت میکنه. البته که به صورت مستقیم متوجه نشدم. اما خیلی جاها دیدم که شوهرم دقیقا حرف های مادر شوهرم رو تکرار میکنه. و کارهایی که مورد تایید اونه رو انجام میده.

همینطور گاهی اوقات بدون اجازه من و بدون اینکه خبردار بشم برای خونه مادرش خرید میکنه.

به نظرتون چیکار باید بکنم؟ مقابله کنم یا بزارم همینطوری باشه؟ تجربه شما چیه؟

همیشه و در همه حال خداروشاکرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خرید کردن که چیز خاصی نیست چه اشکالی داره خرید کنه 

بعدم اینکه میگی حرف های مادرش رو میزنه طبیعیه چون مادرشه و یه عمر باهاش زندگی کرده بایدم یه سری حرف ها و اخلاق هاش و نظراتش مثل اون باشه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

منم اوایل بدم میومد چیری میخرید اما فکرش بکن مادرشه  یه خرید کنه جایی نمیره یه عمر بزرگش کرده حالا خوب یاید.

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

اگه فقط احساس میکنی بیخیال

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌

وظیفشه اینجوری زحمات پدر مادرشو جبران کنه

نیازی نیست به شما بگه😕

بعدم اینکه حرفای مادرشو میزنه دلیل نمیشه که دخالت کرده بیچاره...چندین سال باهم زندگی کردن طبیعیه نظراتشون مشابه باشه

آدمی شاگرد و درد اُستاد اوست…

چه دخالتایی میکنه ؟ مثلا مامان زنگ بزنه بگه مثلا ناهار چی خوردی ؟به بچت برس یکم لاغره تا وزن بگیره میگن مامانه دلسوزه به فکره.. مادر شوهر زنگ بزنه همینا رو بگه میگن چه زن فوضولی به اون چه ما چی خوردیم یا بچم لاغره 

اجازه باید بگیره؟شما برا مادرت چیزی بخری اجازه میگیری؟

حالا زیاد بحث خرید کردن نیست، همینکه خیلی از کارهایی که مورد تایید مادرشوهرمه رو انجام میده که اون کارها من رو اذیت میکنه خیلی بده

همیشه و در همه حال خداروشاکرم