آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.
اخه الان تو دنیا هم فرقی نمیکنه وارث پادشاهی دختر باشه یا پسر😑
به تنهایی گرفتارند مشتی بی پناه اینجا من با یقین کافر ، جهان با شک مسلمان ! آن هایی که اصرار دارند عقاید آن ها تمام حقیقت دنیاست ! و به دنبال شما میدوند تا اثبات کنند خودشان با فکرشان قوم برتر اند ! و مخالفان آن ها در قلبشان مرض است ! آن ها قوم برتر در جاهلیت فکری اند !
بچه نفسسسس مادره و پدره چه دختر چه پسر هر دو عزیزن . معمولاً آدم دلش میخاد دو جنسیت داشته باشه این ابدااا زشت نیست و بی فرهنگی هم نیست .. ولی ناشکری خیلی بده .
اگه کسی واقعا روشن فکره نباید علاقه وسلیقه ی کسی رو بهش توهین کنه..سلیقه ای هست.من خودم به خود خدابرام فرقی نداره اما بین بچه های اطراف رابطم باپسر بچه هابهتره
خدایاشکرت که منوبه همه ارزوهام رسوندی...خدااجونم مرسی که تاتاریخ99/9/9نی نی دارم کردی..بابت همه چیز ممنونم ازت خدای مهربونم...خدایامن به معجزه تووعدد9ایمان دارم
دلم ب دختر میسوزه کهمجنس هاش اینطور راجبش فکر میکنن!
باعثش خود ما زناییم
⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری میکند و از آن دستبردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش میکند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖
ن ن طرفمیگه کاش بچه پسر بشه چونمادر شوهرم پسر دوسته اخه مگه مهمه؟ یا یکی دیگه میگه شوهرم بد دله ک ...
وای اینا حرف بقیه براشون مهمه دیونه ان
خدایاشکرت که منوبه همه ارزوهام رسوندی...خدااجونم مرسی که تاتاریخ99/9/9نی نی دارم کردی..بابت همه چیز ممنونم ازت خدای مهربونم...خدایامن به معجزه تووعدد9ایمان دارم
پسر بهتره عصای دسته دختر چیه اخه دختر رسید ب بیست باید ب حالش گریست واقعا ک پیف پیف بو میده😐😦
شما احیانا کشاورزی میکنید؟ یا تو معدن کار میکنید که میگید پسر عصای دسته؟ این حرف واسه ۱۰۰ سال پیشه که میگفتن پسر واسه کار خوبه الان هیچ فرقی نداره تازه اکثرپسرای الان تا ۴۰ سالگی وره دل ننشونن نه زن میگیرن نه سرکار میرن نه تو کارای خونه کمک میکنن و نه احساس مسئولیت دارن