شما احیانا کشاورزی میکنید؟ یا تو معدن کار میکنید که میگید پسر عصای دسته؟ این حرف واسه ۱۰۰ سال پیشه ک ...
اره من کشاورزی میکنم تازه ی امپراتوریم دارم که ب ولیعهد احتیاج داره چش هرچی حسوده دراد فوت فوت😊🤣
واکنش من به تاپیکا : " گل زده بودن ، حالت طبیعی نداشتن"😳☻... ❤❤But you'll never be alone..I'll be with you from dusk til dawn...I'll hold you when things go wrong...I'll be with you from dusk til dawn❤❤آهای خوشگل عاشق♡♡آهای عمر دقایق♡♡آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق♡♡I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کاش خدا زودتر به من و امثال منم میداد دختر و پسرش چه فرقی داره 😍
ایشالا بهت میده عزیزم چرانده...خدا که بخیل نیست بهترین وقت بهت میده.کافیه توکل کن وبدون استرس ازش بخای وتلاش کنی
خدایاشکرت که منوبه همه ارزوهام رسوندی...خدااجونم مرسی که تاتاریخ99/9/9نی نی دارم کردی..بابت همه چیز ممنونم ازت خدای مهربونم...خدایامن به معجزه تووعدد9ایمان دارم
شما خودت به کجا چنین شتابان کاش یاد بگیریم به عقاید دیگران هم احترام بذاریم والا نمیدونم تو این سایت چرا همه در مقابل بچه پسر جبهه میگیرن خب چی میشه یکی بیاد بگه پسر دوست دارم باید انگ جاهلیت بخوره حالا اگه بگه دختر دوست دارم همه تحسینش میکنن میبینید که خودتون بیشتر از همه فرق میذارید (این فقط یه دفاع بود برای خودم فرقی نداره )
میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن
واکنش من به تاپیکا : " گل زده بودن ، حالت طبیعی نداشتن"😳☻... ❤❤But you'll never be alone..I'll be with you from dusk til dawn...I'll hold you when things go wrong...I'll be with you from dusk til dawn❤❤آهای خوشگل عاشق♡♡آهای عمر دقایق♡♡آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق♡♡I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤