2777
2789
عنوان

چقدر امشب تایپک در مورد پسر زایی میبینم ! ب کجا چنین‌شتابان:(

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 118 پست

اینکه علاقه داشته باشن به پسر داشتن 

با اینکه بخاطر مادرشوهرو خواهرشوهرو ادامه نسل پسر بخوان خیلی فرق داره.

همونطور که یکی به جنسیت دختر علاقه داره یکی دیگه پسر دوست داره.

همه‌روبا یک چوب نزنید.

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
شما احیانا کشاورزی میکنید؟ یا تو معدن کار میکنید که میگید پسر عصای دسته؟ این حرف واسه ۱۰۰ سال پیشه ک ...

اره من کشاورزی میکنم تازه ی امپراتوریم دارم که ب ولیعهد احتیاج داره چش هرچی حسوده دراد فوت فوت😊🤣

واکنش من به تاپیکا : " گل زده بودن ، حالت طبیعی نداشتن"😳☻... ❤❤But you'll never be alone..I'll be with you from dusk til dawn...I'll hold you when things go wrong...I'll be with you from dusk til dawn❤❤آهای خوشگل عاشق♡♡آهای عمر دقایق♡♡آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق♡♡I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شایدکسی واقعا پسر دوست داره چه ربطی به تبعیض داره.خداهرچی بده بایدشکر کرد ولی خب هرکسی ته دلش ...

دقیقا‌موافقم وگرنه ک هر مادری دوس داره هر دو جنسیستو داشته باشه اگه هم‌نشد فقط شکر گذاری باید کرد ک مصلحت اینه ولی اینجا بضی ها واقعا ناشکری میکنن

کاش خدا زودتر به من و امثال منم میداد  دختر و پسرش چه فرقی داره 😍

ایشالا بهت میده عزیزم چرانده...خدا که بخیل نیست بهترین وقت بهت میده.کافیه توکل کن وبدون استرس ازش بخای وتلاش کنی

خدایاشکرت که منوبه همه ارزوهام رسوندی...خدااجونم مرسی که تاتاریخ99/9/9نی نی دارم کردی..بابت همه چیز ممنونم ازت خدای مهربونم...خدایامن به معجزه تووعدد9ایمان دارم
شما احیانا کشاورزی میکنید؟ یا تو معدن کار میکنید که میگید پسر عصای دسته؟ این حرف واسه ۱۰۰ سال پیشه ک ...

خدایی اون مادرایی که میگن دختر بده پسر خوبه لیاقتشونه که از عروس فحش بخورن

چه ربطی داره یکی پسر دوس داره یکی دختر جبهه گرفتنوفحش دادنم نداره

فکر میکنم منظور استارتر علاقه شخصی پدر و مادر نیست 

منظورشون اون دسته هست ک فکر میکنن چون مادرشوهر پسر دوست داره باید پسر بیارن وگرنه بی ارزش میشن

یا برای این ک برای بقیه کلاس بذارن و نوع تفکرشون این هست ک دختر بی ارزش و بدرد نخوره و پسر برتره

وگرنه ایرادی نداره آدم دختر یا پسر دوست داشته باشه

شما خودت به کجا چنین شتابان کاش یاد بگیریم به عقاید دیگران هم احترام بذاریم والا نمیدونم تو این سایت چرا همه در مقابل بچه پسر جبهه میگیرن خب چی میشه یکی بیاد بگه پسر دوست دارم باید انگ جاهلیت بخوره حالا اگه بگه دختر دوست دارم همه تحسینش میکنن میبینید که خودتون بیشتر از همه فرق میذارید (این فقط یه دفاع بود برای خودم فرقی نداره )

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
ن این حس  تو ناخودآگاه انسانه از دوران جاهلیت اکثرا چرا بیشتر پسر دوس دارن سوال منم اینه ؟ این ...

من خودم پسر دوس دارم 

دختر دارم 

ببین دخترا تو جامعه ما خیلی لطمه میخورن 

چه دوران مجردی چه متاهلی 

ولی پسر 

پسره دیگه

امام زمان عزیز زودتر ظهور کن ،🌹🌹🌹                              راستی قد من ۱۸۴ سانته ،😐                                             
بگو که شوخی کردی...

نمیگم خودت تشخیص بده

واکنش من به تاپیکا : " گل زده بودن ، حالت طبیعی نداشتن"😳☻... ❤❤But you'll never be alone..I'll be with you from dusk til dawn...I'll hold you when things go wrong...I'll be with you from dusk til dawn❤❤آهای خوشگل عاشق♡♡آهای عمر دقایق♡♡آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق♡♡I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
چه ربطی داره یکی پسر دوس داره یکی دختر جبهه گرفتنوفحش دادنم نداره

اینکه ی خانمی میگه چون بچه های خواهرم‌پسرن مادرم خیلی بهشون محبت میکنه ولی من چون دختر دا م اصلا براشون‌  نیستم‌ن خودم‌و ن دخترام‌چی؟