2777
2789

من بچم 7 ماهشه سوپ میدم دیگه چی میتونم بدم 

خدایا اگر گاهی به جای تو درگاه دیگری را زدم ببخش مرا شرمسارم... خدا دوستت دارم 😘😍برای نی نی ام آرزوی سلامتی دارم دخترم عاشقانه دوستت دارم عشق من و بابایی. 😍همسرم و عشق اولم دوستت دارم سالم باشی همیشه 

اب برنج شور نباشه هیچ زحمتی  هم نداره .بادام اسیاب شده هم بریز توش 

من اضطرابی ندارم برای ادامه زندگی چون من قوی هستم و همه تلاشم را می کنم تا به خواسته هام برسم .خدایا سپاسگزارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انواع اقسام سوپو میتونی درست کنی 

چیزهای مفید رو بزار باهم بپزن

مثن یه روز یکم برنج یه کم گوشت یکم هویج و عدس و یکمی سبزی بزار باهم بپزن میکس کن

کلا از این کارها 

بعدشم هروز غذای تازه ینی به قدری درست کن که همون روز تموم بشه

خدایا شکرت❤🌿مهم نیست که چقدر تحصیل کرده ای ، چقدر با استعدادی یا چقدر ثروتمندی ، نحوه رفتارت با دیگران خود همه چیز را راجع به تو می گوید..التماس دعا دارم🌹
معمولن اول به بچه حریره بادام‌میدن ک خیلی برای استخون بندیشون خوبه.براش حریره درس کن اگه بلد نیسی بر ...

ممنون میشم 

خدایا اگر گاهی به جای تو درگاه دیگری را زدم ببخش مرا شرمسارم... خدا دوستت دارم 😘😍برای نی نی ام آرزوی سلامتی دارم دخترم عاشقانه دوستت دارم عشق من و بابایی. 😍همسرم و عشق اولم دوستت دارم سالم باشی همیشه 
ممنون میشم 

عزیزم اول ۵ تا بادومو بردار بزار خیس بخورن پوستشو بکن.

بعد یکم ارد برنج بخر ی قاشق غذاخوردی کافیه.بریز توی ی قابلمه کوچولو بزار با اب بپزه.بعدش یا میتونی شیر خودت و بدوشی بریزی توی حریره یا شیر پاستوریزه ولی خب ی استکان کافیه.بعد بادومارو اسیاب کن بریز توش و ی تیکه نباتم بریز تا شیرین بشه بعد بده بخوره

👩‍👧‍👧❤😍
عزیزم اول ۵ تا بادومو بردار بزار خیس بخورن پوستشو بکن. بعد یکم ارد برنج بخر ی قاشق غذاخوردی کافیه.ب ...

ممنونم گلم 

عزیزم اول ۵ تا بادومو بردار بزار خیس بخورن پوستشو بکن. بعد یکم ارد برنج بخر ی قاشق غذاخوردی کافیه.ب ...

بعد تازه میتونی توش ی کم کره بریزی برای وزن گیری بچه🙂

من این کارو میکردم بچم وزنش از نمودار زده بود بالا😂😂دیگه ندادم بهش 

👩‍👧‍👧❤😍
قربونت عزیزم .خدا حفظش کنه نی نیتو

بعدش ک  بهش حریره دادی.کم کم سوپ و شروع کن هر روز ی چیز جدید بهش اضافه کن.

اول برنجو گوشت و سبزی و بده 

سری بعد عدس اضافه کن.سری بعدی لوبیا اضافه کن.هویج هر چی میتونی بریز براش.

بعد میتونی قلم بگیری بزاری بجوشه.ابشو بزاری تو یخچال حالت ژله ای میشه بعد بریزی توی پلاستیک فریزر وعده وعده کنی توی سوپش هر سری بریزی

چیزی ک خیلی خوبه عدس و گندمو بزار جونه بزنه بعد تا هنو سبز نشده جوانه هارو بریز تو پلاستیک بریز تو فریزر توی هر وعده سوپش بریز جوانه ها باعث بلندی قد بچه میشه.من دختر قد و وزنش از نمودار زده بود بالا میدونم بخاطر این جوانه ها بوده

👩‍👧‍👧❤😍
قربونت عزیزم .خدا حفظش کنه نی نیتو

ممنونم خدا همه بچه ها را حفظ کنه ان شا الله شما هم نی نی نی دارید