2777
2789

روانی شدم دیگ

از بس به بارداری خارج از رحمی و پوچ فکرکردم😑

البته خداروصدهزار مرتبه شکر لکه بینی ندارم.شمام مثل منید فکرو خیال میکنید؟

من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤
من هفته هفتم هستم.مگه سونو نرفتی؟

ن برم چیکار تازه پنج هفتمه

من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم اولای بارداری مث تو بودم.. اصلا به خودت استرس نده..به این فکر کن که میخوای بری صدای قلب نازشو ب ...

انشاالله به خیربگذره دل تودلم نیس

آره بابا زوده ۸هفته باید بری برا قلب نی نی😍

بنظرت بذارم ده هفته برم ک یهو غربالگری هم واسم بنویسه یا دیره

بنظرت بذارم ده هفته برم ک یهو غربالگری هم واسم بنویسه یا دیره

اونو که۱۲هفته مینویسه سونو ان تی غربالگری اول با آزمایش غربالگری..

من رفتم۸هفته بری بنظرم بهتره دل تو دلتم خوب میشه😄

اسم کاربریم محمدعلی اسم پســرمه❤اشتباه تایپ شد نتونستم درستش کنم😤
اونو که۱۲هفته مینویسه سونو ان تی غربالگری اول با آزمایش غربالگری.. من رفتم۸هفته بری بنظرم بهتره دل ...

اخه نمیخواد سونو واژینال بنویسه واسم میحوام شکمی باشه

اونو که۱۲هفته مینویسه سونو ان تی غربالگری اول با آزمایش غربالگری.. من رفتم۸هفته بری بنظرم بهتره دل ...

ببخشید انقدر سوال میپرسم بقط اینم جواب بده لطفا.من تا همین دیروز دل درد پریودی داشتم ولی الان اصلا ندارم.نکنه رشدش متوقف شده

ببخشید انقدر سوال میپرسم بقط اینم جواب بده لطفا.من تا همین دیروز دل درد پریودی داشتم ولی الان اصلا ن ...

طبیعی بابا..

چقد استرس داری همه دردا میاد میره همشم طبیعی..

اگه زیادی درد داشته باشی باید به دکترت بگی وگرنه بقیه چیزا طبیعی

اخه نمیخواد سونو واژینال بنویسه واسم میحوام شکمی باشه

چرا فکر میکنی میخواد سونو واژینال بنویسه؟؟؟

خیلی استرسی هستیااااااا..