2777
2789
عنوان

دوست

| مشاهده متن کامل بحث + 605 بازدید | 48 پست
دبیرستان جنبه اش با راهنمایی فرق میکنه مطمین باش اونجا یه دوست صمیمی پیدا میکنی 

خیلی دوست دارم همیشه فک میکردم وقتی برم راهنمایی کلی دوست پیدا میکنم اماااا از خودم ناامید شدم حتی به دونه دوستم ندارم چون آروم بودم تو مدرسه فک میکردن مرموزم و مسخرم میکردن 😭🙄

کد خدایی که گمان کرده خدای ده ماست،کدخدا نیست خدا نیست بلای ده ماست. حرفی برای گفتن ندارم، من هم اضافه میکنم نانی برای خوردن،روحی برای زندگی،وطنی برای ماندن، اشکی برای ریختن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دبستان که بودم کلاس دوم به چهارم جهش زدم یعنی کلاس سوم رو تو تابستون خوندم یه امتحان داذم رفتم کل ...

ارههههه چه خوب که بالاخره موفق شدییی

اما منو همه مسخره میکنن بهم میگن لاللل، 😳🤧🤧

کد خدایی که گمان کرده خدای ده ماست،کدخدا نیست خدا نیست بلای ده ماست. حرفی برای گفتن ندارم، من هم اضافه میکنم نانی برای خوردن،روحی برای زندگی،وطنی برای ماندن، اشکی برای ریختن.

ارههههه چه خوب که بالاخره موفق شدییی اما منو همه مسخره میکنن بهم میگن لاللل، 😳🤧🤧

اونا بی فرهنگیشون رو نشون میدن وگرنه چ دلیلی داره که آدم هر حرفی که به ذهنش اومد رو به زبون بیاره و بگه

آدم خجالتی هستی ؟یعنی راحت میتونی توی یه جمع صحبت کنی؟

اره میگم چون اصلا خونوادمون پاشونو از خونه بیرون نمیذارن و اینا من اصلا نتونستم روابطای اجتماعی رو یاد بگیرم و فک میکردم دنیای بیرون از خونمونم مثل اونه اما بعدددد خیلی فرق میکردد😐😐خجالتیم ارهه،😭😭😭😭😭😭

اونا بی فرهنگیشون رو نشون میدن وگرنه چ دلیلی داره که آدم هر حرفی که به ذهنش اومد رو به زبون بیاره و ...

من یه جاهایی حرفمو نمیگم اما چون تو مدرسه یه موقع هایی خیلی خسته بودم اصولا خیلی بی حوصله هستم تو مدرسه فضای آموزشیش اذیت میکنه ترجیح میدادم سرم بذار رو میز برم تو خیالات خودم سیر کنم ولی بقیه سو استفاده میکردن  مسخرم  میکردن بهم میگفتن مترسک گروه، مرموززز و خیلی چیزایی که هرگز دلم نمی خاد بشنوم😭😭😭😭😭

اره میگم چون اصلا خونوادمون پاشونو از خونه بیرون نمیذارن و اینا من اصلا نتونستم روابطای اجتماعی رو ی ...

من میدونم دقیقا چی میگی  چون خودمم آدم آرومی هستم و بعضیا به قول خودت نشونه مرموز بودن می‌دونن

ولی با این حال کاری با اونا ندارم و این شخصیت منه 

اخه شخصیتم اینجوری نیست من خیلی پر انرژی و فقط میخندمم اما به شدت درونگرا شدم به دلیل مشکلات خونوادگ ...

ببین همون طور که مادر پدر بچه رو تربیت میکنن 

خدا هم طوری که میدونه شرایطو طوری برای ما میزاره نا پرورش پیدا کنیم 

پس هیج وقت از شرلیط خانوادت غر نزن چون اولا همه مشکل دارن دوما بستریه که ازش خیلی چیزا درس بگیری سوم خود این انکار و تنفر دقیقا تورو جذب میکنه اون سمت یعنی تا انکارو منع کنی بیشتر جلو پاته فقط باید پذیرش داشته باشی بهش و یاد بگیری ناظر باشی بدون قضاوت 

چعارم اینکه همین انکارو منع و غر بلعث میشه ادمای نخاله و سو استفاده گر بریزن دورت ماهی بگیرن از اب گلالود 

برای جذب ادم درست حسابی سعی کن همیشه صورتتو با سیلی سرخ کنی و نزاری خصوصی زندگیتو بدونن دوست قرار نیست رنگ لباس زیرت هم بدونه 

دوست قراره حال دلت باهاش خوب باشه و اصلا ربطی به زدن حزفای خصوصیت نداره

از اذر ۱۴۰۴ کاربری واگذار شده است.

من میدونم دقیقا چی میگی  چون خودمم آدم آرومی هستم و بعضیا به قول خودت نشونه مرموز بودن می‌دونن ...

ارهههه البته من حالی بیحالیم بعضی موقات اینقد معصوم و اروم بنظر میان بقیه میگن چه دختر خوب و با ادب ولی بعضی موقات کرمو میشمم و دلم میخاد فقط یه ریز کرم بریزمممم،😁🙄👍👍

ببین همون طور که مادر پدر بچه رو تربیت میکنن  خدا هم طوری که میدونه شرایطو طوری برای ما میزاره ...

اره اما من نمتونم هر کارب میکنم بهم میگن اروم و فک میکنن نباید بهم نزدیک بشن فقط چون درسم خوبه ازم سوالای درسی میپرسیدننن

اره اما من نمتونم هر کارب میکنم بهم میگن اروم و فک میکنن نباید بهم نزدیک بشن فقط چون درسم خوبه ازم س ...

خوب اینکه خیلی خوبه میتونی به بهانه همین سوالای درسی که ازت میپرسن  یه چیزی به شوخی بندازی و کم کم باهاشون دوست بشی

ببین همون طور که مادر پدر بچه رو تربیت میکنن  خدا هم طوری که میدونه شرایطو طوری برای ما میزاره ...

اره ولی خب بچه هم روابط اجتماعی رو از پدر ومادر و اطرافیانش یاد میگیره من اصلا سالی یکبارم نه گردش نه خونه عمه خاله نه کسی میومد خونمون فقط من و خواهرممم میشستیم بازی میکردیم تا خسته شیم و بعدش بخابیم

خوب اینکه خیلی خوبه میتونی به بهانه همین سوالای درسی که ازت میپرسن  یه چیزی به شوخی بندازی و کم ...

ازم بدشون میاد همه ازم فرار میکنن

ازم بدشون میاد همه ازم فرار میکنن

نه نه اشتباه میکنی  هیچکس به جرم اینکه آرومه کسی ازش بدش نمیاد ما خودمون تو کلاسمون بچه خیلی آروم هم داشتیم توی هر سال  شاید بهش نزدیک نشن ولی اینکه بدشون بیاد نه