2777
2789
عنوان

دوست

| مشاهده متن کامل بحث + 605 بازدید | 48 پست
اره ولی خب بچه هم روابط اجتماعی رو از پدر ومادر و اطرافیانش یاد میگیره من اصلا سالی یکبارم نه گردش ن ...

تو خودتو داری توجیه میکنی ،من قبلاً خیلی آروم بودم ولی الان خیلی بهتر شدم پس میشه و امکان تغییر هست

اره اما من نمتونم هر کارب میکنم بهم میگن اروم و فک میکنن نباید بهم نزدیک بشن فقط چون درسم خوبه ازم س ...

عزیزم محیط مدرسه خب همینه 

صبور باش راه داری جلوت ما هم همین بودیم والا  از احتماع زمیان دانشجویی و کار چیز فهمیدیم که البته بهتر چون جامعه برای سن مدرسه ایی امن نبوده و نیست 

برای چیزهایی هیچ وقت دیر نمیشه و زمانش هم برسه انجام میشه

ولی برای یک سری چیزا وقتی از دست بره  جبرانی نیست الان الویتت درست باشه و همون دوست معمولی در حد درس و مشق والا ماهم سن تو همینارو داشتیم باور کن 

از اذر ۱۴۰۴ کاربری واگذار شده است.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه نه اشتباه میکنی  هیچکس به جرم اینکه آرومه کسی ازش بدش نمیاد ما خودمون تو کلاسمون بچه خیلی آر ...

خودم شنیدم میگفتن یه اکیپی خیلی بدم میاد ازش مترسکه حرف نمیزنه چقد حرفااش تحقیر آمیز بود براممم😳😐😐😐

کد خدایی که گمان کرده خدای ده ماست،کدخدا نیست خدا نیست بلای ده ماست. حرفی برای گفتن ندارم، من هم اضافه میکنم نانی برای خوردن،روحی برای زندگی،وطنی برای ماندن، اشکی برای ریختن.

دوست خوبه ولی خوب چشمات رو باز کن وبعد انتخاب کن گلم

آجیا واسه پسرم دعا کنید مشکلش رفع بشه خیلی حالم خرابه 😥😥😥 دعا کنید ناامید نشم 🙏🙏🙏خدا بچه سالم و صالح نصیبتون کنه 😭😭😭🌹🌹🌹🌹
اره ولی خب بچه هم روابط اجتماعی رو از پدر ومادر و اطرافیانش یاد میگیره من اصلا سالی یکبارم نه گردش ن ...

عین من میدونی چرا چون همیشه بهمون حسودی میکردن میدیدمشون هم شر و دعوا بود و فتنه حتی سیزده بدر ها هم خونه بودم ولی اینا برای شخصیت فامیلی و خانوادگیمه و اصلا شخصیت توی محیط کارم این نیست و توی اجتماع 

برلی همین میگم جفتشو همه دارن و فقط اب باید باشه برای شنا 

تو هم بموقعش نمایان میشه برات 

از اذر ۱۴۰۴ کاربری واگذار شده است.

من دوتا دوست صمیمی دارم😍😍

جونمم واسشون میدم🌹🌹

از ابتدایی با هم دوستیم 

همیشه با همه شوخی میکنیم و تو سختیا پشت همیم به هم دیگه امید میدیم❤❤

یکیشون الان تومور داره لطفا برای سلامتیش صلوات بفرستین❤❤❤😔

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

چرا منم دوستای الکی نمیخام یه دوست واقعی که منو درک کنه توی مدرسه زندگی همه جا الان هر کی ازم بپرسه ...

من کلا میگم هیچ کس 

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
تو خودت هیچ فرقی با اون یکی بچه ها نداری اون انسانه تو هم انسانی پس خودتی که تصمیم میگیری چجوری باشی

درستهه

اما خیلی اذیت شدمم تو مدرسه همیشههه و این خیلی ناراحتم میکنههه که تا چه حد ضعیف بودممم و گریه کردمم😥😢

کد خدایی که گمان کرده خدای ده ماست،کدخدا نیست خدا نیست بلای ده ماست. حرفی برای گفتن ندارم، من هم اضافه میکنم نانی برای خوردن،روحی برای زندگی،وطنی برای ماندن، اشکی برای ریختن.

من کلا میگم هیچ کس 

بعد میگن روابط اجتماعیت پایینه مگه میشه یه آدم یه دونه دوستم نداشته باشهه 😒😒

بعد میگن روابط اجتماعیت پایینه مگه میشه یه آدم یه دونه دوستم نداشته باشهه 😒😒

ارتباطی نداره به این موضوع عزیزم

همیشه برای خودم حریم داشتم حتی در مقابل خانواده م 

تمایل به صمیمت با کسی ندارم 

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
ارتباطی نداره به این موضوع عزیزم همیشه برای خودم حریم داشتم حتی در مقابل خانواده م  تمایل به ...

واقعا؟خب اگه اینجوری راحترین که خیلی خوبه😊👍👍

اما من اینجوری احساس خوبی ندارم 😥

مانا باشید دوست عزیز

ببخشید مانا یعنی چی؟